Specialist Ouderengeneeskunde (SO) uren in overleg
Saffier
Den Haag, ZH, NL
6 dagen geleden

Als SO heb je de keuze uit veel verschillende werkgevers. Daarom geven we je hier liever een beeld van onze organisatie, de medische vakgroep en de cultuur.

Zodat je goed een beeld kan vormen of dit bij je past. We ontmoeten je dan natuurlijk graag!

Jouw werkomgeving

Als specialist ouderengeneeskunde ben je de expert op het gebied van kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Bij ons krijg je de ruimte om zelf te bouwen.

Je komt dan ook niet in een gespreid bedje terecht, maar krijgt de kans om je eigen werkplek vorm te geven. We bieden zorg aan oudere mensen met dementie, niet-aangeboren hersenletsel, somatische problemen en het syndroom van Korsakov.

Ook leveren we Geriatrische Revalidatiezorg en Eerste lijns verblijf.

De mogelijkheid tot het volgen van een kaderopleiding wordt gestimuleerd. Je werkt over meerdere locaties, allemaal in Den Haag gelegen, en ziet het belang van multidisciplinaire samenwerking.

Anneke van Strien, Specialist Ouderengeneeskunde : Er is een goed contact met de raad van bestuur en het lukt steeds beter om onze positie in de organisatie te versterken.

Ook worden we hierin gesteund door de manager Behandeldienst. Tevens gaat de samenwerking met VS en PA steeds meer vorm krijgen.

De cultuur is informeel, we tutoyeren elkaar. Tenslotte vinden we het belangrijk dat je als arts en persoon verder kijkt dan alleen de ziekte.

Je hebt immers ook oog voor de gevolgen van gezondheidsproblemen van de cliënt voor zijn of haar dagelijkse leven en dat van de omgeving.

Wie zijn wij?

De medische vakgroep bestaat uit een enthousiaste groep specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en een physician assistant.

Tot de Behandeldienst behoren tevens fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, een dans- en bewegingstherapeut, (gezondheidszorg)psychologen en maatschappelijk werkers.

Deze professionals werken verspreid over tien verschillende locaties en afdelingen en werken nauw samen met de zorgteams.

Naast onze aanmelding bij Top Care op het gebied van GRZ en Korsakov, werken we ook aan de ontwikkeling van een expertisecentrum voor transmurale dementiezorg.

Saffier is een vernieuwende ouderenzorgorganisatie waar de cliënt centraal staat. We richten ons op wie iemand is en wat hij of zij nog kan en wil.

Kwaliteit van leven en eigen regie zijn voor ons het uitgangspunt, niet leeftijd en beperking. Bij ons geldt : de cliënt doet zo lang mogelijk de dingen die hij of zij kan, op zijn of haar manier.

Profiel

 • Je bent specialist ouderengeneeskunde
 • Je hebt zin om te bouwen in een organisatie die verder professionaliseert
 • Ons aanbod

 • Direct een vast contract
 • Salaris in FWG 75 cao VVT tot max. € 8.390,86 bruto per maand op basis van 36 uur per week
 • Werkuren en werkdagen in overleg
 • Beperkte ANW-diensten vanwege samenwerking met GeriCall
 • Mogelijkheid voor wetenschappelijk onderzoek en op termijn een promotie traject
 • Mogelijkheid tot het begeleiden van studenten
 • Mogelijkheid tot het volgen van een kaderopleiding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kortingen op uitjes, activiteiten en sportabonnement
 • Actieve personeelsvereniging
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantietoeslag en een volledige 13emaand
 • Meer informatie

  Wil je meer informatie of wil je vrijblijvend meelopen? Neem contact op met Raymond Bours, manager Behandeldienst via 06-51467610.

  Solliciteren

  Je kunt contact opnemen met Jan de Roode, recruiter, opnemen via 06-57512181 (ma, di, do, vrij). We ontvangen graag digitaal jouw motivatie en cv.

  Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. De vacature wordt gesloten op het moment dat wij de geschikte kandidaat gevonden hebben.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier