Verzorgende IG Noordwolde
De Friese Wouden
Drachten, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Zorgen doe je samen. Als Verzorgende IG maak je deel uit van een zelf organiserend zorgteam. Onder regie van de cliënt zoek je naar de best passende oplossingen.

Je coördineert het zorgproces, voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces.

Jouw uitdaging is daarbij cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van zijn of haar netwerk.

Over ons

De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg.

Thuis of in een van de woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers en, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties.

Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen behouden, staat bij ons voorop.

We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs en je hebt een auto tot je beschikking.
 • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte verbinder’.
 • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.
 • Ons aanbod

  Wij bieden je een boeiende functie voor onbepaalde tijd in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 35.

  We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden : vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement.

  En wil je graag meer uren werken bovenop je contract, dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier