Senior Tester (testautomation) Online
Kamer van Koophandel
Nederland, Utrecht
3 dagen geleden

Algemene informatie

Standplaats : Utrecht

De afdeling online is het uithangbord van KVK. Wij bouwen, onderhouden en beheren KVK.nl, het portaal waar miljoenen ondernemers informatie zoeken, producten kopen en hun inschrijving beheren.

Met onze Agile werkwijze spelen wij sneller in op de behoefte van onze klanten en producten, en maken we onze diensten toegankelijker voor ondernemers.

Als tester ben jij een meester in het identificeren en uitvoeren van tests, handmatig en geautomatiseerd. Binnen een scrumteam ben je de drijvende kracht achter de kwaliteit van onze producten.

Jouw expertise is in alle vormen terug te zien! Door jouw persoonlijkheid en gedrevenheid maak jij het verschil en draag je bij aan het waarmaken van onze ambities!

Jouw kracht

Je hebt kennis of ervaring in scrum- en / of DevOps teams. Met jouw energieke en pro-actieve houding ben je sterk in samenwerken.

Jij neemt het voortouw en coacht graag je collega’s. Je weet je kennis en ervaring goed over te brengen. Je bent nieuwsgierig en staat open voor het leren van nieuwe methodes en technieken.

Je bent pragmatisch en kan problemen goed analyseren en passende oplossingen aandragen. Je bent technisch ingesteld en hebt affiniteit met programmeren in Java of C# .net.

Wat we vragen

Als tester kom je terecht in een van onze scrumteams. Samen met je team werk je aan vernieuwing, doorontwikkeling en beheer binnen KVK.

Jij bent de Agile Tester met ervaring in alle aspecten van het testen en kwaliteit van online portalen. Je hebt kennis op het gebied van testautomatisering en versterkt ons team zowel in de uitvoering als groei in expertise.

Daarnaast ben je in de rol van Chapter lead verantwoordelijk voor het uitdragen van de kwaliteit gedachte binnen de afdeling en het coachen van alle testers / teams.

Je bent continu bezig met innovatie en kwaliteitsprocessen naar een hoger plan te brengen.

Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen.

Bovendien staat er een enthousiast team voor je klaar.

En dan ook nog :

 • Een fulltime functie schaal 11 en bedraagt maximaal € 5318,- per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een eindejaarsuitkering
 • Shuttel vervoerskaart
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet)
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.
 • Werken voor ondernemers

  Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap.

  We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers.

  Dit doen we zoveel mogelijk online. We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo'n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang.

  We werken op 20 plekken in het land, waaronder het hoofdkantoor in Utrecht. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier