Gedreven uitvoerder gww
Eminent
Waalwijk, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder ben jij een onmisbare schakel in de uitvoerende fase van mooie projecten die dit bedrijf voor haar rekening neemt.

Je zorgt er in eerste instantie voor dat er gewerkt wordt volgens de planning die jij zelf mede hebt opgesteld. Dit realiseer je door ervoor te zorgen dat mens en materieel op ieder moment voldoende aanwezig is.

Gedurende de werkzaamheden zorg je ervoor dat de veiligheid gewaarborgd is en dat er wordt gewerkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Dit alles gebeurt natuurlijk vanuit een voor het bedrijf zo efficiënt mogelijke manier!Uiteraard horen administratieve taken ook bij jouw dagelijkse werkzaamheden.

Zo rapporteer je bijvoorbeeld regelmatig aan de projectleiding over de voortgang en stel je meer- en minderwerken op. Tot slot ben jij hét visitekaartje van het bedrijf op de bouwplaats.

Je onderhoudt (goede) contacten met interne en externe belanghebbenden en woont verschillende overleggen bij.Kortom : een veelzijdige functie waarbij geen enkele dag dezelfde is! Ambieer jij deze functie?

Reageer dan vandaag nog en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Een afgeronde opleiding in civieltechnische richting, minimaal op mbo-niveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt aantoonbare ervaring met leidinggeven en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Kundig met Microsoft Office
 • Een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding
 • Bedrijfsomschrijving

  Voor een grond-, weg- en waterbouwer uit het zuiden van het land zijn we op zoek naar een uitvoerder! Van oorsprong is deze opdrachtgever een echt familiebedrijf en alhoewel ze inmiddels ruim 50 medewerkers in dienst hebben, is het familiaire karakter nog steeds waarneembaar.

  Er hangt een informele sfeer, de onderlinge betrokkenheid is groot en de communicatieve lijntjes kort. Naast het plezier en de ontwikkeling van de medewerker staat ook kwaliteit hoog in het vaandel bij deze opdrachtgever.

  Ze hanteren nog steeds dezelfde normen en waarden als 50 jaar geleden, enkel zijn deze nu gegoten in een modern jasje waarbij MVO en innovatie een belangrijke rol spelen.

  Ze voeren hun projecten voornamelijk uit in de regio waarbinnen zij zich bevinden, voor verscheidene typen opdrachtgevers.

  Door voortdurend te communiceren met hun opdrachtgevers leveren zij resultaten waar elke partij blij mee is!Zie jij jezelf werken bij deze ambitieuze opdrachtgever? Lees dan gauw verder!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris conform cao, ervaring en opleiding
 • Meer dan genoeg ruimte voor scholing en ontwikkeling
 • Werken aan verschillende mooie projecten in de GWW
 • Een team van enthousiaste en vakkundige werknemers
 • Een auto van de zaak of reiskostenvergoeding hoort tot de mogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier