Magazijnmedewerker
randstad
Veenoord, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Brood op de plank. Daar zorgt Bakker Goedhart voor. Letterlijk en figuurlijk iedere ochtend lekker genieten van vers brood.

En daar hebben ze jouw hulp bij nodig! Samen met de bakkerij zijn wij op zoek naar magazijnmedewerkers verspreid over 7 dagen per week.

wat bieden wij jou

 • € 10,95 bruto per uur, mooie toeslagen
 • Inwerktraject van 3 weken
 • Op loopafstand van station Nieuw-Amsterdam
 • Het is een gemoedelijk en dynamisch bedrijf
 • Deze functie is voor langere tijd.
 • beschikbaar voor ochtend, avond- en nachtdiensten
 • wie ben jij

 • Flexibel inzetbaar van maandag t / m zondag, bereid om ochtenden, middagen (avond) en nachten te werken
 • fysiek goed in orde, goed met computers, kan hoofdrekenen en kan overzicht bewaren
 • wat ga je doen

  Als verdeler in het magazijn verdeel je het broodassortiment op basis van binnengekomen orders over verschillende klanten in het land.

  Dit wordt gedaan in straten en op basis van ritten. De langste ritten staan als eerst opgesteld in het magazijn. Daarnaast zijn de werkzaamheden tijdgebonden.

  Naast nauwkeurig werken is tempo van belang. Je wordt beoordeeld op inzet in combinatie met krat gemiddeldes en hierin gaan ze je actief aansturen.

  Je werkt met rolcontainers en kratten waarin diverse broden zitten. Deze kratten moeten per twee worden getild en dat betekent dat jij fysiek goed in orde moet zijn.

  Je tilt een gehele dienst lang ongeveer kratten van ongeveer 5 kilo per stuk, beginnend met + / - 70 kratten per uur en opbouwend naarmate je langer werkt tot 215 kratten per uur.

  Verder werk jij met dagverse producten. Dit betekent dat je een flexibele instelling nodig hebt met betrekking tot de werktijden, omdat alle orders dagelijks en op tijd verzonden moeten worden.

  Dit kan betekenen dat je dienst soms langer doorloopt.

  Belangrijk is dat jij zowel ochtenden, middagen als nachten wilt werken en bereid bent om de weekenden te werken. Want net als de supermarkt is ook de bakkerij 7 dagen per week geopend.

  Door de aanlevering van voorraad in de avond zijn er voornamelijk avonddiensten (17.00-01 : 00 tot sluit) en nachtdiensten (22.

  00 tot 6.00) beschikbaar. Maar je moet wel bereid zijn om dagdiensten te willen werken.

  waar ga je werken

  Bakker Goedhart is een familiebedrijf. Ze zijn betrokken en energiek en medewerkers voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk voor resultaat.

  Hoe flexibeler jij je als medewerker op stelt, hoe meer jij kan werken. Open, eerlijk en benaderbaar is wat de cultuur in de bakkerij typeert.

  sollicitatie

  Ben jij klaar om te solliciteren op de vacature productiemedewerker? Reageer direct op de vacature met jouw cv en motivatie.

  Ik neem contact met je op om de vacature en vervolgstappen te bespreken. Heb jij nog vragen? Stuur ons dan een mail via randstaddrenthe nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier