Stage Restwarmte koelinstallaties
Royal HaskoningDHV Zwolle
Amersfoort
3 dagen geleden

De organisatie

Je komt te werken binnen de business lineIndustry & Buildings. Deze business line bedient een brede internationalemarkt.

Onder andere de industriële markt, waarin het lang termijn succes vanprojecten meer kans van slagen heeft met engineering die ook aandacht heeftvoor maatschappelijke, economische en milieutechnische aspecten.

Ons doel is omdoor middel van technische optimalisatie hogere productiviteit en lagerebedrijfskosten te realiseren. Samen met onze cliënten plaatsen we projecten ineen breder perspectief.

We hebben ook een duidelijke visie op de gebouwdeomgeving. De impact van de gebouwde omgeving gaat verder dan puurfunctionaliteit en raakt ook aan de kwaliteit van leven.

Recente innovatieskomen het best tot hun recht in nieuwe gebouwen, en de voordelen ervan zijnmeetbaar. Maar hoe zit het met bestaande gebouwen?

Renovatie, herinrichting ofverbouwing van bestaande panden brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Enduurzame oplossingen vereisen slim denken.

Binnen de businessline Industry& Buildings heb je projecten in, onder andere, de volgende richtingen : Overheid en educatie, FMCG, Healthcare, Transport Hubs, gezondheidszorg, milieu& energie, veiligheid en datacenters.

Wat je gaat doen

Het uitvoeren van een haalbaarheidsstudienaar restwarmte uit koelinstallaties met een onderzoek naarsubsidiemogelijkheden.

Wat wij vragen

 • Je volgt een technische opleiding op HBO en / of WO niveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel schriftelijk als mondeling)
 • Je bent analytisch
 • Kennis / interesse over koeltechniek is en pre
 • Je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • Het aanbod

  Royal HaskoningDHV staat in de top 5 van advies-en ingenieursbureaus in Nederland. Daarom is stagelopen of eenafstudeeronderzoek doen bij Royal HaskoningDHV een goed begin van eensuccesvolle carrière, bij ons of ergens anders.

  Als je bij ons stage komt lopenword je tijdelijk medewerker en leer je de organisatie van binnenuit kennen.Tijdens je stage werk je samen met mensen die, net als jij, verder denken waaranderen ophouden.

  Jouw inzichten en kennis zijn zeer welkom bij het zoeken naarde meest ideale oplossing voor een klantvraag.

  Wij hebben een inspirerende werkomgevingbinnen een professioneel en succesvol bureau. Kenmerkend voor onzebedrijfscultuur zijn de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf initiatievente ontwikkelen.

  Ook streven wij naar een goede balans tussen privé en werk. Uiteraardbieden wij een passende stagevergoeding. #LI-REMOTE

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier