Verkoopmedewerker Middelburg (bijbaan, flexibel)
Beter Bed
Middelburg, ZE, Netherlands
6 dagen geleden

Voel jij jezelf een vis in het water binnnen de retail en staat goed slapen hoog op jouw prioriteitenlijst? Werk jij (ook) graag in het weekend en adviseer je graag over een gezonde nachtrust?

Heb jij de ambitie om de beste verkoper te worden, maar heb jij nog geen ervaring? Geen zorgen! Ook wanneer je nog niet de juiste sales ervaring hebt, ben je van harte welkom! Wij zorgen ervoor dat jij goed wordt ingewerkt en bieden veel opleidingsmogelijkheden op onze Beter Bed Academie.

Wat vragen wij van jou?

Bij Beter Bed geef jij iedere klant moeiteloos het beste slaapadvies en overtuig jij hen van de meerwaarde van ons assortiment.

Dit krijg jij voor elkaar dankzij jouw enthousiasme, klantgerichte manier van werken, inlevingsvermogen en commerciële instelling.

Uiteraard zorg je er ook voor dat de winkel er uitstekend uitziet en laat je jezelf van je meest vriendelijke kant zien waardoor klanten zich direct thuisvoelen in de winkel.

Dat jij ook in het weekend moet werken, vind jij geen enkel probleem.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een gezellig team
 • Flexibele werktijden
 • Korting op al onze geweldige (slaap) producten
 • 50% toeslag op zondag
 • Verkoopbonus
 • Reiskostenvergoeding
 • Geen ervaring vereist! Wij zorgen voor een goed inwerktraject en ontwikkelmogelijkheden.

  Bijbaan Middelburg

  Beter slapen, Beter leven.

  Werken bij Beter Bed betekent werken bij dé marktleider op het gebied van slapen. Een succesvolle, groeiende onderneming waarin we samen werken in een open en resultaatgerichte omgeving.

  Of het nu gaat om ons hoofdkantoor, de winkels, het magazijn of onze vrachtwagens. Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën met aandacht voor ieders ontwikkeling én veel gezelligheid.

  Wil jij samen met ons bouwen aan onze succesformule en het verschil maken om onze klanten iedere dag beter te laten slapen?

  Dit doen we dagelijks samen met ruim 1100 collega’s vanuit 90 winkels in Nederland en België, 3 distributiecentra en het hoofdkantoor in Uden.

  Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én anderen halen en waar altijd ruimte is voor meer talent. Want ambitieuze plannen, die hebben we genoeg.

  beterbed #vacature #droombaan #flexibel #parttime #fulltime #bijbaan #winkel #retail #woonwinkel #interieur #commercieel #verkoop #verkoper #verkoopadviseur

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier