Medewerker Schoonmaak in Fabriekspand, 20 uur
Wajong Talenten
Geleen, Nederland
5 dagen geleden

Functieomschrijving :

Houd jij van afwisseling, heb je oog voor detail en ben je een aanpakker? Voor de schoonmaak van een fabriekspand in Geleen voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, etc.

Dat doe je aan de hand van een programma waarin staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer. Je werkt onder leiding van een meewerkend voorman / -

vrouw die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Natuurlijk heb je ook veel contact met je directe collega’s. Als je in dienst komt, krijg je een opleiding waarbij je alles leert over de diverse materialen en technieken en hoe je die het beste kunt gebruiken.

Het betreft een aanstelling van 20 uur per week, maandag t / m vrijdag van 7.30 uur 11.30 uur.

Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en / of banenafspraak

Functie-eisen :

 • Je bent gemotiveerd
 • Je houdt van afwisseling
 • Je hebt oog voor detail
 • Je bent een aanpakker
 • Arbeidsvoorwaarden :

  We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal 6 maanden. Je wordt begeleid door een jobcoach.

  Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer : 21067876.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier