Merchandiser Zuid West Nederland (40 uur)
Elka Pieterman Holland B.V.
Rotterdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : RotterdamVacatureBank.nl

Om verder te bouwen aan ons toekomstig succes zijn wij op zoek naar een : Merchandiser Zuid West Nederland (40 uur)Energiek, commercieel en flexibelDe wereld van Elka PietermanElka Pieterman behoort tot een internationaal concern, de Elka Pieterman Group, en is dà specialist op het gebied van accessoires en onderdelen voor elektronische apparaten in en om huis.

Met meer dan 50 jaar ervaring, zijn wij de betrouwbare partner voor de elektro Retail (online en offline) in ons

Wie ben jij?Je bent woonachtig in Rotterdam of binnen een straal van 30 km van Rotterdam.Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau.

Ervaring in de elektrovakhandel is een absolute prà .Je hebt een representatieve uitstraling en beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal.

Je bent handig en niet bang je handen uit de mouwen te steken.Kennis van Microsoft Office is een prà .Je bent enthousiast en vind het ontwikkelen van jezelf erg belangrijk.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier