Projectleider Renovatie
Hartd.
Beverwijk, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als Projectleider Renovatie leid je omvangrijke renovatieprojecten op het gebied van bestaande woningbouw voor onze opdrachtgevers, met name woningcorporaties.

De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen, zoals het nemen van energiebesparende maatregelen tot het uitvoeren van duurzame onderhoudswerkzaamheden.

Je geeft leiding aan, ondersteunt en coacht de uitvoerende projectteams en zorgt er voor dat projecten binnen de gestelde kaders en naar tevredenheid van opdrachtgevers worden afgerond.

Je bewaakt de planning en de voortgang van projecten en zorgt voor de gewenste financiële resultaten. Je draait je hand niet om voor complexe technische problemen en zoekt graag naar optimale oplossingen.

Functie eisen

 • HBO / WO werk- en denkniveau, aangevuld met een technische of bouwkundige opleiding
 • Minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in groot onderhoud en / of renovatie
 • Technische en organisatorische ervaring in het begeleiden tenminste één renovatie- of onderhoudsproject in bewoonde staat
 • Goed op de hoogte van de bouwregelgeving en van resultaatgericht onderhoud
 • Ervaring met financiële sturing van projecten
 • Gewend om projectmatig te werken volgens lean methodieken
 • Gewend om met digitale tools te werken
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een prettige, collegiale werkomgeving in een gedreven en enthousiast team. Daarnaast bieden we je afwisselende projecten.

  Wij handelen en werken volgens de kernwaarden : passie en plezier, open en professioneel, ambitieus, klantgericht, trots en innovatief.

  Onze medewerkers zijn de kracht van onze organisatie en hun kennis en ontwikkeling staan centraal. Je krijgt de gelegenheid om jezelf verder te ontplooien.

  Bij deze functie behoren een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier