Testcoördinator/ Test Lead
sQout
Nijmegen, NL
4 dagen geleden

Profiel Testcoördinator / Test Lead

Als testcoördinator ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van testplannen en testtrajecten. Je maakt een testplan en een raming van de testwerkzaamheden ten behoeve van projectplannen of releaseplannen.

Je zorgt dat de applicaties met de juiste kwaliteit beheerd of aangeleverd kunnen worden aan de gebruikersorganisatie op de productieomgeving.

Je stemt af met het lijnmanagement en / of projectleider over de uit te voeren testen. Je beoordeelt requirements en het functioneel ontwerp.

Alles binnen budget en tijd. Je zorgt voor het ontwikkelen en documenteren van testmateriaal. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de testkwaliteit door het testbeleid verder uit te bouwen.

Daarnaast stel je een ontwikkelplan op voor zowel testers als

testprocessen.

Vereisten Testcoördinator / Test Lead

Je bent in staat om geheel zelfstandig een breed scala aan opdrachten uit te voeren. Je onderscheidt je door jouw vaktechnische kennis en gevoel voor logica.

Je hebt een duidelijke visie op het testgebied. Daarnaast heb je hebt oog voor het hele proces waar een test onderdeel van is.

Je bent daardoor in staat eerder in de keten mogelijke fouten te voorkomen. Je bent communicatief sterk en je krijgt jouw omgeving mee in de door jou geïnitieerde kwaliteitsslagen.

Je organisatiesensitiviteit zorgt ervoor dat je daar effectief in bent. Je vindt het een uitdaging om bij een jonge organisatie te werken, waar nog veel (door)ontwikkeld moet worden.

Je kunt regressietestsets maken en onderhouden en kunt het testbeleid verbeteren. Verder kun je werken volgens methodieken zoals scrum en weet je wat de impact van deze methode heeft op het testtraject.

Bedrijfsprofiel Testcoördinator / Test Lead

Onze opdrachtgever is een informele en plezierige werkomgeving met korte lijnen. Bij deze organisatie is volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

Omdat persoonlijke groei hoog in het vaandel staat worden verschillende ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. Daarnaast krijg je een passend salaris, een goede pensioenregeling en een persoonlijk budget van 4% voor

secundaire arbeidsvoorwaarden. Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Arbeidsvoorwaarden Testcoördinator / Test Lead

Arbeidsvoorwaarden :

 • een salaris van maximaal € 4000,- o.b.v. 40 uur
 • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden
 • vakantiegeld van 8 procent
 • reiskostenvergoeding
 • een goede pensioenregeling, een collectieve ziektekostenregeling
 • om een gezonde levensstijl te promoten : tegen een goedkoop tarief sporten bij een sportschool in de buurt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier