Klantbeheerder / accountmanager - fulltime
Payroll Select
Zutphen, Gelderland, Nederland
4 dagen geleden

Ben jij die professionele adviseur voor de HR Managers bij onze groot zakelijke opdrachtgevers en heb jij ervaring binnen de uitzendbranche en / of payrolling?

Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel onze nieuwe collega!

Functieomschrijving :

In de functie van Accountmanager bij Payroll Select ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden voor enkele van jouw key accounts.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit relatiebeheer, het uitbouwen van de relatie en het verder professionaliseren van onze dienstverlening bij de opdrachtgever.

Hiervoor ben je regelmatig aanwezig bij de opdrachtgever. Je uiteindelijke doelstellingen zijn het verhogen van de klanttevredenheid en omzet.

Creativiteit en een proactieve houding zijn hierin erg belangrijk.

Voor jouw opdrachtgevers ben je :

 • Het single point of contact vanuit Payroll Select, aanspreekpunt en vraagbaak;
 • Creatief en proactief in je benadering, je signaleert kansen en verleent sales-by-service;
 • Goed zichtbaar door je regelmatige aanwezigheid bij jouw accounts;
 • Sparringpartner inzake juridische vraagstukken. Hierbij wordt je ondersteund met interne expertise;
 • Verantwoordelijk voor het mede-ontwikkelen en geven van trainingen betreffende cao’s, de flexwet en verdere vakinhoudelijke kennis;
 • Verantwoordelijk voor het controleren en ondersteunen op juistheid en compleetheid van dossiers;
 • Om de functie goed uit te kunnen voeren heb je periodiek overleg met de Branche Manager en Key Accountmanager. Houd je marktontwikkelingen bij door het lezen en bijhouden van vakliteratuur.

  Je bent operationeel eindverantwoordelijk voor de grootste klanten van Payroll Select. Samen met de Key Account Manager (die de klant tactisch en strategisch bedient) vorm je een hecht team om je klant optimaal te bedienen.

  Wij vragen :

  Een praktische, doortastende en flexibele werkhouding - HBO werk en denk niveau - actuele kennis van de flexwet en ABU CAO -

  actuele kennis van MS Office applicaties - stressbestendigheid - goede communicatieve vaardigheden - uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift -

  ervaring met het gelijktijdig managen van verschillende accounts - affiniteit met onze dienstverlening.Verder ben je leergierig -

  accuraat - service-, kwaliteit-, klant- én oplossingsgericht en in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Je bent gewend om met doelstellingen en richtlijnen te werken.

  Wat heeft Payroll Select jou te bieden?

  Bij ons is geen dag hetzelfde. Door de grote diversiteit binnen onze relatieportefeuille en in de werkzaamheden komen er constant nieuwe uitdagingen op je pad.

  Er heerst een informele bedrijfscultuur en teams werken hard met een duidelijk doel voor ogen. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning op onze vrijdagmiddagborrels en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door onze actieve Personeelsvereniging.

  Verder, mag je van ons verwachten :

 • Een dienstverband van bij voorkeur 40 uur per week;
 • Marktconform salaris;
 • Pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen
 • 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Een winstafhankelijke uitkering
 • Enthousiast geworden na het lezen van het functieprofiel? Dan is Payroll Select op zoek naar jou! Stuur motivatie en CV naar sollicitatie payrollselect.

  nl of bel / WhatsApp voor meer informatie naar 06 57 31 25 37 .

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier