HBO Verpleegkundige / SPV
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Ook nu in coronatijd werven we door : Parnassia zoekt voor het GGZ team Haagrand in Den Haag een HBO verpleegkundige of SPV.

Wijkteam Haagrand bruist!

Wij zoeken een sterke HBO-V of SPV om de Haagse randgemeenten bruisend en blij te houden. Wij zoeken een enthousiaste sociaal psychiatrisch verpleegkundige of HBO verpleegkundige voor het GGZ team Haagrand, die graag samenwerkt met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan patiënten wil behandelen volgens de FACT-methodiek.

Het team werkt zelforganiserend en herstelgericht en richt zich op de behandeling en begeleiding van patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA).

Dit zijn voornamelijk mensen met chronische psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, verslaving en stemmingsstoornissen.

Daarnaast speelt er vaak sociaal-maatschappelijke problematiek, waarvoor persoonsgerichte oplossingen nodig zijn.

Het werkgebied van wijkteam Haagrand bestaat uit Den Haag Bezuidenhout en Rivierenbuurt, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar.

De functie bestaat uit de volgende verantwoordelijkheden :

 • Verantwoordelijkheid dragen voor eigen en gezamenlijke caseload
 • Opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen
 • Zorgdragen voor de procedure aanvraag zorgmachtiging
 • Verrichten van verpleegkundige handelingen, verstrekken van (depot)medicatie
 • Outreachend werken
 • Familie en netwerk van de patiënt bij de behandeling betrekken
 • Samenwerken binnen een multidisciplinair team
 • Extra verantwoordelijkheden i.v.m. zelforganiserend team
 • Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding SPV of je bent een ervaren HBO verpleegkundige; BIG geregistreerd
 • Werkervaring in de GGZ in een ambulante setting is een vereiste; ervaring in de verslavingszorg of met de FACT-methodiek heeft de voorkeur
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit
 • Affiniteit met verschillende culturele achtergronden
 • Bezit van rijbewijs B is een pré
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Behandelaar 2 voor 32 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2689,- en maximaal € 4131,- (FWG 50 / 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier .

  Contactinformatie

  Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met verpleegkundigen Pauline Berens via 06-22962356 of Celia Klarenbeek via 06-12852760.

  Over Parnassia Groep

  Parnassia is gevestigd in de regio's Haaglanden en Noord-Holland. Wij behandelen en begeleiden volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) en ouderen met psychiatrische problemen of dementie.

  Parnassia is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier