Begeleider B/Verpleegkundige Asperen
Yulius
Asperen
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Wanneer je bij ons start verzorg je naast je specifieke verpleegkundige of begeleider B taken samen met je collega’s de ondersteuning van de bewoners.

Zo maak je bijvoorbeeld samen met de bewoners een ondersteuningsplan en werk je met hen aan de gestelde doelen. Het doel is een balans te vinden tussen vaardigheden die iemand (nog) niet kan en de mogelijkheden die hij of zij juist wél heeft om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.

Het aanleren van praktische vaardigheden, netwerk versterking en participatie zijn kerntaken die van belang zijn bij terugkeer naar zelfstandig wonen.

Je stimuleert cliënten om deel te nemen aan dagbesteding en werk. Denk hierbij aan activiteiten in en rond de BW of (vrijwilligers)werk, of verenigingen buiten de woonvorm.

Wat vragen wij van jou?

Ben jij onze nieuwste aanwinst? De teams verwelkomen jou hartelijk! Wat neem je mee? Het spreekt voor zich dat je minimaal een relevante opleiding op mbo hebt.

Onregelmatig werken 24 x 7 is voor jou geen probleem. Je bent een daadkrachtige en flexibele persoonlijkheid en hebt kennis van en affiniteit met volwassenen met complexe psychiatrische problematiek, die langdurig ondersteuning nodig hebben.

Herstel ondersteunende zorg spreekt jou aan. Je bent dan ook goed in staat om in netwerkverband te werken en te schakelen met interne en externe partners.

Wanneer jij ergens start heb je snel door hoe alles werkt en je vindt het leuk om mee te denken. Je hebt goede communicatieve en contactuele vaardigheden en neemt verantwoordelijkheid.

Tot slot ben je zelfstandig en je werkt graag samen met collega’s in teamverband.

Wat hebben wij te bieden?

Werken bij Yulius betekent werken in een gedreven, inspirerende en stimulerende organisatie. Bij ons werk je in een veilige werk- en leeromgeving waar je je vanaf de eerste dag welkom voelt.

Wij werken volgens de cao GGZ en bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een prima salaris (conform cao), vakantiegeld en eindejaarsuitkering, verlofdagen en goede scholingsmogelijkheden.

Binnen het team van BW Asperen is er ruimte voor eigen initiatieven en het zelf organiseren van het werk, binnen een voortdurende veranderende omgeving.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier