Werkvoorbereider nieuwbouw regio woerden
Eminent
Woerden, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

In de rol van ervaren werkvoorbereider werk je als een geoliede machine met structuur aan projecten die je zelfstandig oppakt.

Je kent alle facetten van de werkvoorbereiding en beheerst dus onder andere het opzetten van planningen, het controleren van tekeningen, je houdt je bezig met de inkoop en proces beheersing.

Uiteindelijk zal je samen met de uitvoerder het project oppakken zodat je van A tot Z betrokken blijft. Bij deze innovatieve en moderne aannemer kom je terecht in een dynamische werkomgeving met zelfsturende teams waar je efficiënt je werkzaamheden zal kunnen verrichten.

In deze functie krijg je dus veel verantwoordelijkheid én vrijheid, echter moet je hier wel mee om kunnen gaan.

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • MBO / HBO Bouwkunde
 • Ervaring met nieuwbouw, bij voorkeur woningbouw
 • Bij voorkeur ervaring met BIM, affiniteit is voldoende
 • Je kunt snel schakelen en beschikt over een helicopterview
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Woerden
 • Bedrijfsomschrijving

  Ben jij een ervaren werkvoorbereider nieuwbouw en wil je graag werken bij een moderne en innovatieve aannemer? Lees dan snel verder.

  Al meer dan 50 jaar bouwt deze aannemer aan vooruitstrevende projecten. Met haar persoonlijke aanpak weten ze de projecten naar een hoger niveau te tillen.

  De familiecultuur is zeker nog voelbaar binnen de organisatie. Met zelfsturende teams wordt er veel naar medewerkers geluisterd en wordt eigen inbreng zeer gewaardeerd.

  Intern is er veel ruimte voor doorgroei en ontwikkeling. Uiteraard moet dit vanuit eigen initiatief kenbaar gemaakt worden.

  Naast hard werken is er zeker ruimte voor ontspanning. De organisatie kent wekelijkse vrijdagmiddagborrels en halfjaarlijkse uitjes.

  In het team van de werkvoorbereiding zoeken ze op dit moment versterking. Je komt te werken in een kantoortuin met andere afdelingen.

  Samenwerken wordt op deze manier zo laagdrempelig mogelijk gemaakt.Zie jij jezelf werken bij deze vooruitstrevende aannemer?

  Wacht niet langer en solliciteer snel!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekende voorwaarden
 • Bij aanvang dienstverband € 500 cursusgeld ter beschikking t.b.v. je functie
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en halfjaarlijkse uitjes
 • Werken in een dynamische werkomgeving bij een modern bouwbedrijf
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier