Verzekeringsadviseur Binnendienst
DixFortuin B.V.
Zeist, Nederland
4 dagen geleden
source : Jobsonline

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!!!Wil jij komen werken in ons enthousiaste team als : Verzekeringsadviseur binnendienstWij zijn op zoek naar een service gerichte teamspeler, die kwaliteit (het belang) van onze cliënten voorop stelt.

Functieomschrijving : - Voor jou ligt het accent op het beheer van de verzekeringen van onze cliënten en daarbij ondersteun je ook de buitendienst.

 • Je bent dus het aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuwe cliënten, de verzekeringsmaatschappijen en jouw collega’s.-
 • Je zorgt dan voor een correcte afhandeling van offertes, verwerkt de binnenkomende aanvragen of mutaties en verdere documentatie.

  Functie-eisen : - Je neemt initiatief, bent ondernemend en pakt kansen met beide handen aan.- Daarnaast werk je gestructureerd, ben je pragmatisch en weet je van aanpakken.

 • Je vindt het leuk om samen te werken in een klein team en stelt je flexibel op.- Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau.
 • je bent in het bezit van WFT basis, WFT schade particulier, zakelijk, WFT inkomen en misschien ook zelfs WFT vermogen.-
 • Je hebt ervaring en kennis van complexe, impactvolle en niet-complexe verzekeringsproducten.- Je bent commercieel ingesteld en communicatief vaardig.

  Wat krijg jij ervoor terug?- Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid.

 • Wij hebben ruime studie- en opleidingsmogelijkheden en een premievrije pensioenregeling.- Ook verdien je een goed salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring.
 • Ons kantoor zit in Zeist en is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.Herken jij jezelf terug in bovenstaande punten?

  Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!Stuur dit dan snel naar : edwin.balhuizen dixfortuin.nl (mailto : edwin.balhuizen dixfortuin.

  nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier