Fietskoerier weekend Den Bosch
Just Eat
Empel, Netherlands
3 dagen geleden

Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan als Fietskoerier weekend Den Bosch met een vast uurloon en verzekering?

Dan is het tijd om te solliciteren bij Thuisbezorgd.nl! Ook als je ervaring hebt in de horeca of retail is dit de perfecte bijbaan voor jou.

Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten.

Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt! Begin je dag vanuit huis met jouw eigen (e-)bike.

Wij maken je het leven gemakkelijker, door : - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, - Krijg betaald per uur, - Je een extra vergoeding per gereden kilometer te geven, - Je start per direct, Onze Fietskoerier : - Is minimaal 16 jaar oud.

 • Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G!) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels.
 • Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod : Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Thuisbezorgd.
 • nl werkt : - Een vast uurloon - van €12,04 per uur. Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering.

 • Flexibiliteit en een stabiele planning : wij garanderen je tot 40 werkuren per week. Kies het contract en de shifts die passen bij je levenstijl.
 • Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier