Junior MES Consultant - Manufacturing CoE
CGI
Landelijk, Netherlands
2 dagen geleden

Position Description :

Heb jij ook weleens naar How do they do it? gekeken en je verwondert over alle innovatieve productie processen die er zijn?

Wij bieden je de kans om je in het complete manufacturing proces te mengen in verschillende domeinen en bij variërende klanten.

Ga jij onze klanten helpen om hun productielijnen te verbeteren en te automatiseren?

Wat ga je doen?

Een MES Consultant is iemand die altijd bezig is met verbetering op te sporen, is het niet in de productielijn zelf, dan vind je wel een mogelijkheid om te verbeteren in het IT landschap van de klant.

Natuurlijk ben jij niet de enige die met deze blik naar de omgeving kijkt, ruim 80 manufacturing IT collegas helpen en begeleiden jou in je werk.

Daarnaast ben je niet alleen maar bezig met de techniek, je haalt bij de stakeholders de juiste requirements op en weet deze ook zelf te vertalen naar technische implementaties.

Door onze grote diversiteit aan projecten en klanten kun je altijd werken aan nieuwe uitdagingen. Omdat je op verschillende vlakken bezig bent, geven wij je ook de ruimte om je te ontwikkelen op technisch, functioneel en persoonlijk vlak.

Wat breng je mee?

Een positieve en leergierige mindset is één van de belangrijkste eigenschappen in onze wereld. Je bent communicatief sterk en een teamplayer en je verliest de klant nooit uit het oog! Gezien de wereld niet stil staat, en wat vandaag nieuw is, morgen weer oud is, wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen. Daarnaast vragen wij :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterke IT component en / of logistieke achtergrond en / of bedrijfskundig achtergrond;
 • Affiniteit met software ontwikkeling, bij voorkeur ervaring met C# en het .NET Framework;
 • De wens en ambitie om door te groeien in de wereld van Manufacturing;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

  Waar kom je terecht?

  Als MES Consultant kom je te werken voor het team Manufacturing Centre of Excellence. CGI heeft een jarenlange relatie met een aantal grote productiebedrijven in verschillende sectoren, waaronder Chemicals, Life Sciences, Food & Feed en High Tech.

  Voor deze klanten bouwen en beheren wij hun MES / MOMS (Manufacturing Execution Systems / Manufacturing Operations Management System) systemen in binnen- en buitenland.

  Recente ontwikkelingen met betrekking tot Industry 4.0 en Smart Manufacturing bieden uitdagende mogelijkheden om onze klanten te helpen hun prestaties verder te verbeteren.

  We zetten daarbij technologieën als Internet of Things en Big Data Analytics in. Dit uiteraard in samenwerking met MES-applicaties als bijvoorbeeld : OSIsoft PI, Aspentech of Wonderware.

  Het is een hecht team dat grotendeels vanuit ons kantoor in Arnhem, Eindhoven en Maastricht werkzaam is. Af en toe een korte trip naar het buitenland hoort tot de mogelijkheden, maar het meeste kunnen we remote vanuit kantoor afhandelen.

  Ons aanbod?

  Direct een vaste baan met een marktconform salaris en een plek in onze hechte community. Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen met opleidingen en trainingen, zowel via onze CGI Academy als klassikaal.

  Eigen verantwoordelijkheid over jouw werk en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor je een grote mate van vrijheid geniet in jouw keuzes. Een rol in ons CGI verhaal!

  Are you ready to Be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Pascal Kuipers (Director Consulting Services) via 06 5573 1190 of via

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Alex Lute (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via

  Benieuwd naar onze Manufacturing expertise? Klik dan snel op

  Bezoek voor meer informatie over CGI :

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier