CNC Kanter SafanDarley
Metaalkanjers
Eindhoven, NL
15 uur geleden

Wat is je uitdaging als CNC Kanter SafanDarley?

In deze functie draag je zorg voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van een CNC gestuurde kantbank. Daarnaast bestaan de werkzaamheden van een CNC Kanter uit het nauwkeurig lezen van de werkopdracht en de tekening, het controleren of benodigde materialen, tekeningen en documenten aanwezig zijn, het uitvoeren van tussentijdse en eindcontroles op het product.

Je zult je bezig houden met het bewerken van dun RVS plaatmateriaal.

Wat wordt je geboden?

Een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur.

Je krijgt een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden welke geregeld zijn in de CAO metaal & techniek.

Wat breng je mee als CNC Kanter SafanDarley?

 • MBO niveau 3 richting metaal;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Relevante en recente werkervaring als zelfstandig CNC zetter / kanter;
 • Ervaring met SafanDarley kantbank is een pré;
 • Ervaring met tekening lezen;
 • Flexibele, oplossingsgerichte instelling.
 • Waar ga je werken?

  Inmiddels is onze opdrachtgever één van dé producenten van topkwaliteit fornuizen voor de Horeca. Er zijn ca. 35 enthousiaste medewerkers met veel passie werkzaam. CNC Kanter SafanDarley

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier