Tactisch Asset Manager
PWN
Velserbroek, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Tactisch Asset Manager vertaal je informatie over het geheel aan assets om de waterkwaliteit en kwantiteit te borgen tot onderhouds- en uitbreidingsactiviteiten.

Je levert input voor het Strategisch asset Management Plan. Je stelt tactische plannen op om er voor te zorgen dat de assets blijven voldoen aan de gestelde eisen.

Als tactisch asset manager ben je opdrachtgever voor multidisciplinaire projecten en vertegenwoordig je het team in stuurgroepen van strategische onderhoudsprojecten.

Om aan bovenstaande taken goede invulling te kunnen geven, maak je verschillende analyses van de condities van het geheel aan assets binnen onze drinkwater zuiveringsinstallaties.

Binnen het team installatiebeheer werk je samen met 7 collega Asset Engineers en 1 Tactisch Asset Manager. Je hebt nauwe afstemming met de strategisch Asset manager, met de Asset Engineers en met de uitvoeringsorganisatie voor onderhoud en projecten.

Je deelt je kennis en ervaring op het gebied van Assetmanagement met de je directe collega’s en het team maar ook daar buiten.

Hoe ga jij het verschil maken?

Je bent een teamplayer; Dat gaat verder dan het in staat zijn om samen werkzaamheden uit te voeren. Er wordt veel belang aan gehecht dat je als persoon in positieve zin bijdraagt aan dit hecht functionerende team.

Tevens kun je in samenwerking zaken professioneel aanpakken en kun je omgaan met weerstand. Je beschikt over sterke mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

 • Je beschikt over WO werk- en denkniveau of je hebt een WO opleiding bijvoorbeeld richting Technische bedrijfs- of bestuurskunde;
 • Je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van assetmanagement;
 • Je hebt conceptueel denkvermogen en kan systematisch analyseren;
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talenten alle ruimte om ook volledig tot zijn recht te komen.

  We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een employability (ontwikkelings-) budget van €1.

  000 in 3 jaar. Tevens vinden wij een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. Zo ben je binnen PWN heel zelfstandig en bieden we je flexibele werkplekken en -tijden.

  Je hebt recht op een Flexibele arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) van 22,11% per maand. Dit budget omvat onder andere je vakantiegeld, extra vakantiedagen en de eindejaarsuitkering.

  Het is dan ook mogelijk om met dit budget extra vakantiedagen te kopen, maandelijks te laten uitkeren of deels op te sparen en in één keer te laten uitbetalen.

  Jij kiest zelf wat je belangrijk vindt!

  Deze functie is voor 36 tot 40 uur per week en ingedeeld in schaal 11 van de cao Waterbedrijven. Het maximale bruto jaarinkomen op basis van een 40-urige werkweek bedraagt € 75.376,- incl. FAB.

  Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

  Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op onze site : www.werkenbij.pwn.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier