Vakantiekrachten zorg
Careyn
Utrecht
4 dagen geleden

Over de vacature

Van waarde zijn voor een ander en ervaring op doen, een goed salaris én lekker vakantie vieren? Kom bij Careyn vakantiewerk doen!

Als vakantiekracht help je mee in de zorg voor onze cliënten in de thuissituatie of voor onze bewoners in een van onze verpleeg-

en verzorgingshuizen. Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij goede zorg leveren, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan en onze cliënten te verzorgen.

Of je levert deze zorg aan de bewoners van een van onze huizen. Een mooie en gewaardeerde vakantiebaan dus!

Volg jij een opleiding in de zorg en vind je het leuk om deze zomer te werken en ervaring op te doen én tijd over te houden om vakantie te vieren?

Kom dan vakantiewerk doen bij Careyn. Dit kan vaak bij jou in de buurt of zelfs in je eigen woonplaats. We zitten bijvoorbeeld in Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Vinkeveen en Waverveen!

Functie eisen

Jij leert voor Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of je doet de HBO opleiding Verpleegkunde of je studeert Geneeskunde.

Óf je bent natuurlijk al gediplomeerd vanaf het niveau Helpende.

Als je in de thuiszorg wilt werken, dan is het wel belangrijk dat je je kan verplaatsen met je eigen vervoer zoals een fiets.

Wat wij bieden

Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring in schaal 20 van de cao FWG.

Dat is minimaal een salaris van €10,43 per uur!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier