Commercieel manager kantoren
Eminent
Zoetermeer, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Jij bent de doorslaggevende factor waarom je nieuwe klanten kan binden. Door je enthousiasme, oprechte nieuwsgierigheid en luisterend oor weet je vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Als Commercieel Manager breidt je het waardevolle klantennetwerk binnen het segment Kantoren uit. De focus ligt op renovatie.

Door actief gesprekken met de klant te voeren kom je tot een uitkomst, welke je - samen met de in-house Architect en planontwikkelaar door vertaalt naar een voorstel.

Je zorgt ervoor dat kantoren zó gerenoveerd worden, dat het een wow-effect krijgt. Op die manier creëer je een fijne werkplek, waar mensen graag komen.

Je vervult samen met het commerciële team de dromen van de klant. Dit doe je door een brug te slaan tussen de wens van de klant en de oplossing die geboden kan worden.

Dankzij jouw ondernemingsdrift en communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt en de klantverwachting centraal staat.

Je bent iemand die positieve verwondering oproept bij de klant, mede door regelmatig te overleggen met de Commercieel Directeur ontwikkel je samen een onderscheidende aanpak op gebied van kantoorrenovatie.

Interesse? Neem contact op met Mitchell Spier, 06 - 48 60 79 80 , m.spier eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Hbo / wo werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als huisvestingadviseur, bedrijfsmakelaar of commerciële vastgoedfunctie bij voorkeur in de kantoren(renovatie)markt
 • Je hebt ervaring in het acquireren van eindgebruikers
 • Kennis van design & build projecten is een pré
 • Een netwerk bij familiebedrijven is een pré
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze opdrachtgever is een ambitieus bouwbedrijf dat veel waarde hecht aan klantwaarde. Ook is het één van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven van Nederland.

  Zij houden zich bezig met Woningbouw en Utiliteitsbouw, daarnaast doen zij ook Renovatie & Onderhoud projecten. Het creëren van plekken waar mensen willen zijn, wordt waargemaakt door de betrokkenheid en bevlogenheid van de zo’n 300 medewerkers.

  Je wordt ondergedompeld in een inspirerende omgeving waar innovatie een onderdeel is van je dagelijkse werk.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een meer dan goed salaris met mooie arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouwnijverheid
 • Een jaarcontract met de intentie tot een vast contract
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden die jouw ambities ten goede komen
 • Bij binnenkomst krijg je een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je alle afdelingen en collega's leert kennen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier