Avondchauffeur luchtvracht rijbewijs CE
Teamflex
Schiphol
1 dag geleden
source : Monsterboard

Voor onze opdrachtgever in regio Schiphol zijn wij op zoek naar ervaren CE chauffeurs die graag in de avond rijden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor pendel werk van de locaties van de opdrachtgever naar de klant.

De diensten voor het pendelwerk beginnen tussen 17 : 00 en 19 : 00 uur. Deze functie is zowel fulltime als parttime ; Herken jij jezelf in onderstaande punten?

Een positieve en professionele instelling. Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Een punctuele en gedreven werkhouding.

Zorgzaam voor product en auto. Ervaring met luchtvrachtactiviteiten (is een pré). Feeling met de dynamiek van de transportbranche.

Ben jij geïnteresseerd in deze chauffeursfunctie met uitzicht op een vast dienstverband? Reageer dan snel! Kunnen aanvragen van een VOG In bezit van rijbewijs CE met code 95 Fleixbel in startijden (tussen en uur starten) Een vriendelijk contactpersoon binnen Teamflex Regelmatig contact (als dit is gewenst) Een werkplek waar je je thuis voelt Passend salaris conform de cao Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden Nascholingsdagen Code 95 8% vakantiegeld 24 vakantiedagen 1 FTE Opleidingsmogelijkheden Goede pensioenregeling na 6 maanden dienstverband Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever.

Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier