Persoonlijk begeleider.
Randstad
Hoofddorp, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Persoonlijk begeleider in Hoofddorp gezocht voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast contract!!

Houd je van humor, ben je van nature op ontwikkeling gericht en zit persoonlijke aandacht geven in je DNA? Ben je dan ook nog in het bezit van een niveau 4 opleiding in de zorg en zoek je een baan voor 24 uur per week?

Kijk dan niet verder naar andere vacatures maar solliciteer direct en maak kennis met een prachtige locatie met 17 enthousiaste bewoners.

Je komt te werken in een team met 17 ervaren en enthousiaste medewerkers die volop in ontwikkeling zijn. Het gebouw is kortgeleden prachtig verbouwd tot een lichte ruime woonvoorziening met een fijne sfeer.

Je zal er geen spijt van krijgen!

Alle bewoners hebben een persoonlijk begeleider nodig die georganiseerd is, rust kan bieden en zich flexibel kan opstellen en kijkt welke zorg er op het moment nodig is.

Door de lichamelijke handicaps van deze bewoners is lichamelijke zorg en aandacht een groot deel van je werk.

Je bent als persoonlijk begeleider in staat om, samen met collega s en gedragsdeskundige de begeleiding van de jou toegewezen cliënten op een actieve wijze vorm te geven in een persoonlijk cliëntplan.

Voor een klant van Randstad zorg zoeken wij iemand die zowel ondersteuning in de dagelijkse zorg kan bieden, als bewoners kan helpen met het vergroten van de zelfredzaamheid.

Hierbij zet je samen met de bewoners de lijn uit en zorg je dat de doelen die de bewoners bedenken behaald worden.

Kortom iemand die een positieve bijdrage kan geven aan het leven van de bewoners van deze locatie!

Meer-Heem heeft ook een kok in dienst die elke dag een verantwoorde maaltijd voor alle bewoners (en de medewerkers die aan het werk zijn) maakt.

We kunnen een contract bieden voor 24 uur per week gedurende acht maanden met na wederzijds goedvinden een vaste aanstelling.

Dus veel zekerheid op korte termijn!

Inschaling is in FWG 40 en afhankelijk van je ervaring.

Vragen? Bel ons! Of reageer direct.

We zien je reactie graag tegemoet!

Randstad Zorg / 020-5208840

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier