Allround medewerker Schadeverzekeringen (24-40 uur) te Nieuw-Vennep
Assured
Nieuw-Vennep, NL
1 uur geleden

Het bedrijf :

Duidelijke Verzekeringen is een onafhankelijk specialist in verzekeringen. Zij werken samen met alle verzekeraars zodat ze aan iedere klant de beste oplossing kunnen bieden.

Zij doen hun naam eer aan en bieden duidelijkheid in verzekeringen, dat betekent een duidelijke en rechtstreekse communicatie naar de klant toe.

Voor dit kantoor, die naast de tak Duidelijke Verzekeringen ook een franchisenemer is van Van Bruggen Adviesgroep zoeken wij een Adviseur verzekeringen.

Duidelijke Verzekeringen werkt vanuit een kantoor in Nieuw Vennep.

De functie :

In deze zeer gevarieerde functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en uitbouwen van de schadeportefeuille binnen Duidelijke Verzekeringen.

Je doet dit in principe geheel zelfstandig; je bent verantwoordelijk voor je eigen toko , dit betekent dat je je klanten op elk vlak te woord staat en van dienst bent, voor het afsluiten van verzekeringen, tot schadebehandeling, het beantwoorden van vragen tot het doorvoeren van wijzigen op de bestaande polis.

De portefeuille bestaat voor 90% uit lokale klanten, zowel particulier als zakelijk (klein MKB).

Het profiel :

Wij zijn op zoek naar een ervaren allround verzekeringsadviseur. Je bent flexibel, open, en duidelijk! Daarnaast werk je gestructureerd en weet je van aanpakken.

Je ziet kansen en weet deze ook te pakken. Je legt daarnaast makkelijk contacten.

Je beschikt over diploma’s WFT Zakelijk, Particulier en Inkomen en hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

Geboden wordt :

Het salaris wat wordt geboden is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Er worden daarnaast marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder een pensioenregeling.

Het team waarin je komt te werken is gezellig en informeel.

Locatie : Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier