Accountmanager Beauty in Amsterdam
SalesToppers
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Wij zoeken een Accountmanager Beauty die zich gaat bezig met originele Beauty producten voor verschillende Outlets. Als Accountmanager Beauty producten ben je bezig met het binnenhalen van New Business.

Ook houd je je bezig met het samenstellen van beauty collecties en het bedenken van concepten in samenwerking met je klanten.

De functie :

Als Accountmanager Beauty ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van New Business in de beauty branche. Je bent verantwoordelijk voor meer omzet in je eigen regio.

Je bent dus een new business hunter en vind het leuk om New Business binnen te halen. Je voert overleg met klanten op alle niveaus binnen hun organisatie.

Je bent naast je New Business ook verantwoordelijke voor de verder uitbouw van je bestaande klanten. Door je enthousiasme en inzet realiseer je probleemloos de gestelde targets.

Je levert met jouw actieve instelling een positieve bijdrage aan de verdere groei van onze organisatie.

De Ideale kandidaat :

Als Accountmanager Beauty beschik je over een afgeronde HBO / WO- opleiding. Je beschikt over minimaal twee jaar werkervaring in de verkoop.

Bij voorkeur ervaring in de Beauty branche of bij een zeer commerciële organisatie. Je bent in staat om je netwerk optimaal uit te bouwen en te beheren.

Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent een Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Accountmanager Beauty!

Een uitdagende sales functie bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden. Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling. The sky is the limit’

Naast de ongelimiteerde bonussen en het goede basissalaris bieden wij een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder :

 • Macbook Pro & smartphone;
 • Leaseauto naar keuze;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Maandelijkse sales trainingen;
 • Doorgroeimogelijkheden, na drie jaar kan je doorgroeien naar Salesmanager;
 • Leuke incentives
 • Dertiende maand;
 • Pensioenopbouw;
 • 28 vakantiedagen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier