Stratenmaker
Jobmaniac
Goes, NL
13 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Draag jij graag een steentje bij aan het creëren van de mooiste straten van Zeeland? Dan zijn wij opzoek naar jou!

In deze zelfstandige functie ben jij verantwoordelijk voor de aanleg van deze straten, maar ook voor de aanleg van tuinen.

Van straten met de hand tot aan het grote straatwerk waarbij machinaal gestraat wordt. Kortom, een super allround functie!

Zie jij jezelf terug in de bovenstaande omschrijving? Twijfel dan niet langer en neem snel contact met ons op, want zonder jou komen die mooie straten er natuurlijk nooit!

Vaardigheden

De persoon waar wij naar opzoek zijn voor deze functie heeft minimaal 2 tot 5 jaar ervaring in het straatwerk en is in staat zelfstandig aan de slag te gaan.

Je bent flexibel in de werkzaamheden en -locaties.

In het bezit zijn van een VCA is een pré. Mocht je geen VCA in bezit hebben of mocht deze niet meer geldig zijn, kun je deze via ons behalen.

Ook in het bezit zijn van een rijbewijs is een pré.

Nog geen 2 tot 5 jaar ervaring, maar een grote passie om dit mooie vak te leren? Solliciteer dan alsnog! Motivatie is voor ons belangrijker dan ervaring en daarnaast investeren wij graag in de ontwikkeling van onze medewerkers!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier