PLC / SCADA Engineer
Pallet Sorting Systems
Joure, Netherlands
4 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bedrijfsprofiel Deze internationaal opererende organisatie is een voorloper op het gebied van industriele sorteer systemen.

Vanuit een vestiging in Friesland bedienen ze klanten uit heel Europa. De organisatie is te omschrijven als een multidisciplinair machinebouwer waar je veel vrijheid geniet maar ook veel verantwoordelijkheden hebt.

De cultuur is te omschrijven als plat, waarbij iedereen op een informele manier met elkaar om gaat. Innovatie en vernieuwen is een van de peilers van de organisatie.

Je blijft daarom altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en als je jezelf ook wil blijven ontwikkelen, dan zijn hier volop mogelijkheden toe! Over de functie Ben jij avontuurlijk ingesteld en zie jij graag wat van de wereld?

Met een fraai staaltje engineering help jij deze organisatie in de maakindustrie aan moderne besturingstechnieken. Als PLC / SCADA Engineer ben jij verantwoordelijk voor het programmeren, opstarten, optimaliseren en inbedrijfstellen van de industriele sorteersystemen.

Je bent bij het gehele traject betrokken en werkt nauw samen in een multidisciplinair team. Hoe waardevol jij bent merken klanten direct als jij de klus hebt geklaard en er een perfect draaiende machine achter in bedrijf is gesteld.

Daarnaast ondersteun je minder ervaren collega's Met jouw expertise en kennis van PLC / SCADA systemen houd jij je bezig met : Het vertalen van het functioneel ontwerp naar het technisch ontwerp.

Het ontwikkelen en schrijven van PLC, HMI en SCADA software. Het testen van PLC, HMI en SCADA software op locatie of kantoor en ervoor zorgen dat de software voldoet aan de gestelde wensen / eisen van de installaties.

Zowel telefonische ondersteuning bieden tijdens de inbedrijfname, maar ook zelf op locatie de inbedrijfstellingen uitvoeren.

Samenwerken met andere disciplines in de organisatie om tot een optimale werking van de installaties te komen. Actief meedenken aan verdere ontwikkeling van de software, installaties en systemen.

Functie eisen Een afgeronde opleiding MBO elektrotechniek of industriële automatisering. Een aantal jaren werkervaring in de industriële automatisering.

Je hebt ervaring met PLC / SCADA systemen, bijvoorbeeld Siemens S7 & ControlLogix, Wat kun je verwachten Een competitief salaris 25 vrije + 13 ATV dagen De kans om voor projecten in het buitenland te werken Friesland Vast € 46.000

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier