Stage Human Resource
Facilicom-group
Schiedam, NL
11 minuuten geleden

Functieomschrijving

Wij zoeken voor de HR afdelingen van onze divisies studenten met ideeën. Vertel ons wat jij op HR vlak wilt leren, je eigen wilt maken, je in wilt verdiepen! Dit kan middels een afstudeeropdracht of een meeloopstage.

Je kunt bij ons leren de HRM werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Je kunt HR adviseurs assisteren en uiteraard zelfstandig taken gaan oppakken.

Dit kan op onze afdeling die de trainingen organiseert maar ook de afdeling die alle HR zaken voor onze medewerkers beheert.

Facilicom is een bedrijf waarin de mensen het belangrijkste zijn, juist daarom is onze HR tak goed ontwikkeld en een plek om met veel facetten in aanraking te komen.

Wat je krijgt

Je ontvangt een stagevergoeding van 399,20 euro voor 20 dagen.

Wie je bent

Je bent student 3de of 4de jaar HRM of bedrijfskunde. Je bent zelfstandig, communicatief vaardig, je voelt je prettig in een directe bedrijfscultuur en je wilt je zelf ontwikkelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier