Medewerker klantcontact parttime
Start People
Lelystad, NL
5 dagen geleden

Ben jij graag het telefonische visitekaartje van de organisatie? Ben jij daarnaast communicatief sterk? Dan is de functie bij Feenstra in Lelystad iets voor jou! Wij zijn op zoek naar klantenservice medewerkers.

Het betreft een parttime functie met kans op een vaste baan bij goed functioneren.

Tijdens de doorbetaalde trainingsperiode van 3 weken, leer je alle technieken en krijg jij communicatie trainingen zodat jij straks de klanten goed kan helpen.

Feenstra gaat jou leren hoe jij als klantenservice medewerker op de juiste manier de vragen kan beantwoorden of de problemen kan oplossen.

Ook leer je de systemen van Feenstra kennen. Na de training ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met een storing aan hun CV ketel.

Je luistert tijdens het gesprek goed naar de behoeften van de klant en kan hier goed op inspelen met door de juiste oplossingen te komen.

Indien het probleem telefonisch niet verholpen kan worden, zorg jij ervoor dat er een storingsmonteur wordt ingepland.

Na de training wordt jij ingeroosterd op basis van de door jouw doorgegeven beschikbaarheid. Doordat je een rooster 3 weken van te voren krijgt, is het werken als klantenservice medewerker bij Feenstra goed te combineren met je privé leven! De werktijden liggen van maandag tot en met zondag tussen 07 : 00 en 21.

00 uur. Feenstra is ook op feestdagen geopend. Op fulltime basis, zonder toeslagen, verdien je een bruto maandsalaris van € 1953,-.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier