Sr. Design Engineer
Techsharks Engineering & SupportMaak
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

BedrijfsomschrijvingVoor onze opdrachtgever die zich bezighoudt met deontwikkeling van hightech machines voor de foodindustrie zijn wijop zoek naar een Senior Design Engineer.

In de functie van SeniorDesign Engineer ben je werkzaam op de Engineeringafdeling.FunctieomschrijvingWil jij jouw kennis en ervaring als Design Engineertoepassen bij een bedrijf die actief is in de hightech machinebouw!Lees dan snel verder!Je maakt technischetekeningen in het programma SolidWorks, dit doe je zowel voor deproductie- en in mindere mate ook voor de Research &Development afdeling.

Naast de engineeringwerkzaamheden neem je ookeen stuk projectbegeleiding op je ter voorbereiding voor deafdeling Inkoop en Werkvoorbereiding.

Functie-eisenJe hebt een technische mbo-4 ofhbo-opleiding afgerond, bij voorkeur richtingwerktuigbouwkunde.Je hebt aantoonbarewerkervaring binnen de machinebouw.

Werkervaring opgedaan binnen devoedingsmiddelen industrie is daarbij eenpré.Je beschikt over ruime kennis vanSolidWorks, Autocad en EPDM.

 • Kennis van Ridder IQ is eenpré.Flexibele werkhouding om snel te kunnenschakelen tussen verschillendeprojecten.Proactief en ondernemende houding;
 • jij zorgt er voor dat jouw project binnen de gestelde deadlinegereed is.Je hebt een goede beheersing van deNederlandse en Engelse taal, zowel in woord als ingeschrift.

  Je bent fulltime beschikbaar, hetparttime invullen van deze vacature is nietmogelijk.ArbeidsvoorwaardenOpleiding & ontwikkeling.

  Cursussen entrainingen om van jou de haai te maken die jij graag wilworden.Lease auto. Als je er een wil, anders bieden wijeen reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km.

  Persoonlijke aandacht & begeleiding. Eengoed salaris. Deelname aan hetbedrijfsfitnessplan.Jaarcontract met uitzicht op eencontract voor onbepaalde tijd.

  Pensioen. Je krijgteen pensioenregeling van StiPP of PMT (Metaal &Techniek).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier