Werkvoorbereider Infra | Amsterdam .
koen.
utrecht, NL
3 dagen geleden

wat jij gaat doen?

Tal van bruggen en kilometers kademuur. Miljoenen euro’s en een onwijs gaaf renovatieplan in een van Nederlands meest artistieke steden.

600 kilometer kademuur zorgt ervoor dat onze hoofdstad van het water gescheiden wordt. De Amsterdamse grachtengordel. Nederlands trots en werelderfgoed! En om te voorkomen dat unieke grachtenpanden in het water belanden is koen betrokken bij Neerlands meest uitdagend renovatieproject! Help jij ons Amsterdam te beschermen?

Bij koen kijken wij uit naar een nieuwe collega werkvoorbereider civiel / infra!

Waar werk ik aan mee en wat is mijn takenpakket?

Als werkvoorbereider infra bij koen werk je mee aan een complex meerjarig project. Zondermeer! Maar dit vind jij niet erg, dit maakt jou juist enthousiast.

Want zoals je weet is Amsterdam gebouwd op houtenpalen, maar velen zijn er in de loop der jaren gaan rotten. En als we nu niet ingrijpen, is de kans groot dat de kade het zal begeven.

Val je om van nieuwsgierigheid? Vaar eens met een bootje door de Amsterdamse grachten en dan zie je dat er op sommige plekken al behoorlijke scheuren zijn ontstaan.

Maar net als bij Titanic zit het grootste probleem onderwater!

Ben je werkvoorbereider infra bij koen dan vind je het te gek om mee te werken aan een uitdagend project. Jij redt immers de hoofdstad en bovenal Nederlands historische grachtengordel.

De complexiteit en de uitdaging van het werk vind je terug in verschillende facetten. Door de kademuren lopen bijvoorbeeld kabels en leidingen, zoals water-, gasleiding en riolering.

Maar vragen we vandaag de dag ook veel meer van de stad. Daarom ga jij bij koen ook aan de slag met de vernieuwing van de kademuren en combineer je deze met andere functionaliteiten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan recreatie bij het water, groeibakken’ voor bomen, afvalinzameling, energie-, warmte- en koudeopslag, ondergronds fiets parkeren en laadpalen. Super gaaf toch?

ben jij de kandidaat?

Onze nieuwe collega werkvoorbereider infra :

 • Is in bezit van een afgeronde MBO- en / of HBO diploma, studierichting Civiele techniek of vergelijkbaar, maar vindt het te gek om nog veel meer bij te leren.
 • Heeft enige of meerdere jaren ervaring als werkvoorbereider en is bekend met het opstellen van civieltechnische tekeningen en RAW bestekken.
 • Heeft eerder aanbestedingsprocedures begeleidt en is tevens kennis van Microstation.
 • wat wij bieden?

 • Allereerst bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij koen staat jouw loopbaanontwikkeling en ambitie centraal.
 • Wij houden jou op de hoogte van de nieuwste technieken!

 • Daarnaast ontvang je een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij natuurlijk aan een goed salaris, tal van opleidingsmogelijkheden en een auto van de zaak die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij, naast hard werken, plezier maken ook erg belangrijk.
 • Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

  waar jij gaat werken?

  Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek zonder de mens? koen gelooft in de mensen achter de techniek.

  Wij brengen slimmeriken bij elkaar en wij brengen ze verder. Wij doen er alles aan om voorop te lopen en slimmeriken verder te brengen.

  De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien en jezelf kan ontwikkelen. Stilstaan is geen optie.

  Wij zijn jong en avontuurlijk. Wij hebben korte lijntjes en bepaal je bij ons je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed bent én wat je leuk vindt.

  meer weten?

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie per mail, WhatsApp of telefonisch contact op met Sjors Pieterse (0653326833 / s.pieterse koen.com).

  enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier