Developer/Programmeur - Schiedam - Medior/Senior
CareerValue B.V.
Schiedam, NL
5 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Het 15 leden tellende R&D team is verdeeld over twee Scrum teams. Ter versterking van één van deze teams is er dringend behoefte aan een Fullstack Senior .

NET Developer. Ieder team bestaat uit meerdere Fullstack Developers, een Product Owner, een Tester en een Scrum master. De producten die hier ontwikkeld worden zijn bijvoorbeeld tools waarmee portofoliomanagers kansberekeningen kunnen maken of bijvoorbeeld op een makkelijke manier hun klantenportefeuille kunnen beheren.

Vanzelfsprekend gaat het hier dus om technisch gecompliceerde producten, waar veelal grote datastromen bij komen kijken.

De stakeholders waar jij regelmatig zal praten om hun behoeften in kaart te brengen, zijn vrijwel allemaal Econometristen die Summa Cum Laude afgestudeerd zijn.

Het is dus heel belangrijk dat je een hoog intelligentieniveau hebt zodat je op hoog niveau met deze stakeholders kunt praten.

Het grootste deel van deze applicaties wordt gebouwd met .NET , zowel op Frontend als Backend gebied. Daarnaast wordt er voor het stuk Frontend soms gebruik gemaakt van Angular .

Verder wordt veel gebruik gemaakt van C #, Java script , .NET Framework, DevExpress, MVC .

Daarnaast wordt er gewerkt volgens een CI / CD principe en staat DevOps hoog in het vaandel.

Functie-eisen :

 • Minimaal een HBO diploma, het liefst in een relevante richting (Software Engineering, Informatica etc.);
 • Minimaal drie jaar ervaring als .NET Developer, vijf jaar ervaring heeft de sterke voorkeur;
 • Ruime ervaring met C #, .NET Framework, Azure , DevExpress, DevOps, CI / CD en API 's;
 • Ervaring met Scrum / Agile ;
 • Ervaring met Java script en Angular is een grote pré;
 • Ervaring met automatisch testen is een grote pré;
 • Ervaring in de financiële wereld is een grote pré;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je hebt zeer goede communicatieve skills, bent intelligent en kunt goed conceptueel denken;
 • Je bent pro-actief, assertief en verantwoordelijk;
 • Je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet;
 • Je bent in staat het overzicht te bewaren en af en toe een stapje terug te doen, zodat je het project als geheel vanuit architectonisch oogpunt kunt bekijken.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Namens één van mijn betere klanten ben ik op zoek naar een Fullstack Senior .NET Developer. Het gaat om een interne functie voor 32 of 40 uur per week.

  Mijn opdrachtgever is één van de grotere financiële instellingen in bijna 30 landen. Zij beheren vermogensportfolio's voor zowel particulieren als bedrijven en maken namens hun klanten weloverwogen financiële beslissingen, met als einddoel uiteraard een groei van het vermogen van die klanten.

  Het is vanzelfsprekend dat een organisatie als deze een eigen R&D afdeling heeft. In Nederland is deze gevestigd in het Schiedamse kantoor van de organisatie.

  Op deze afdeling werken momenteel 15 Ontwikkelaars, zowel mannen als vrouwen en zowel interne personen als ingehuurde krachten.

  De leeftijd varieert van medio 20 tot medio 50. Je komt hier dus zonder meer in een heel divers team terecht. Ondanks dat dit een financiële organisatie is, waarbinnen vaak een jasje-dasje cultuur heerst, is dat op deze afdeling niet het geval.

  Iedereen kan lekker zichzelf zijn en jouw toekomstige collega's komen gewoon in hun spijkerbroek en op sportschoenen naar hun werk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier