Student Medium Care verpleegkundige
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Binnen onze opleiding werken we met het unieke leer-werk unit concept. Met de leer-werk units zorgen we ervoor dat er meer tijd is voor informeel leren.

In de 12 maanden dat de opleiding duurt heb je 3 leer-werkweken. In deze weken heb je alle tijd om samen met jouw medestudenten het geleerde in de praktijk toe te passen en is er alle ruimte om dieper op de theorie in te gaan.

De kracht van onze leer-werk unit zit hem in het samen leren. Op de Antonius Academie volg je meerdere theoretische modules.

Tijdens de opleiding werk je minimaal 32 uur per week die je vooral op de MC doorbrengt, maar we vinden het ook belangrijk dat je een beeld hebt bij de omliggende afdelingen.

Daarom loop je stage op de IC en OK Holding.

Drie keer per jaar bieden we onze opleiding aan. In het voorjaar bieden we onze opleiding in maart ( voorwerken start in januari) en mei (voorwerken start in maart) aan.

Til je het liever over de zomervakantie heen dan bieden we nog de mogelijkheid om met het voorwerken te starten in september.

Jouw opleiding start dan in November. Wanneer je ook wilt starten, nu al solliciteren of een dag meelopen kan altijd.

Jij brengt mee

Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4 of 5) met minimaal 1 jaar relevante werkervaring en met een breed scala aan patiëntcategorieën zoals (Thorax) chirurgie, cardiologie en interne ziektebeelden.

Om het leer- en werktraject succesvol te kunnen afronden wordt er zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht. Je communiceert op een open en constructieve wijze en bent in staat te reflecteren op jouw eigen handelen.

Het is duidelijk dat je het beste uit je zelf wilt halen en dat je staat voor je vak. Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan veranderingen in jouw omgeving, neemt makkelijk initiatief en persoonlijke ontwikkeling vind je vanzelfsprekend.

Wij bieden jou

Een opleidingsplek waar je volop student kunt zijn, dat is wat wij onder andere bieden.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen. Salariëring voor een MC-verpleegkundige in opleiding vindt plaats op basis van de schaal, zoals gehanteerd binnen het St.

Antonius Ziekenhuis, horende bij je huidige functie. Na diplomering bieden we je een vast contract en word je ingeschaald in FWG 50 , maximaal € 3.

490,- bij een 36-urige werkweek en is het mogelijk om parttime te werken.

Wij bieden, naast een uitdagende werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een enthousiast team dat gaat voor excellente zorg.

De opleiding is een CZO erkende opleiding.

Aangenaam!

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft het St.

Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

Jouw werkplek

De Medium Care op locatie Nieuwegein maakt samen met de Intensive Care (IC) deel uit van het OK / IC-centrum en is met 30 Intensive Care -

en 10 Medium Care (MC) bedden de grootste niet-academische IC / MC in de regio. Op de MC is een diversiteit aan specialismen vertegenwoordigd.

Als MC verpleegkundige verleen je niet alleen zorg aan patiënten die vanuit de IC worden overgeplaatst maar ook aan patiënten die vanuit de SEH of verpleegafdeling worden overgeplaatst voor specifieke MC zorg.

Naast de verpleegtechnische aspecten is er veel aandacht voor revalidatie en psychosociale begeleiding van patiënt en naaste.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier