Communicatieadviseur Pensioenfondsen
AZL
Heerlen
6 dagen geleden

Je bent onderdeel van het klantteam communicatie. Samen verzorgen jullie de communicatie voor een aantal pensioenfondsen.

Van advies tot en met de uitvoering. We vertellen het verhaal in klare taal en versterken het met visuele content. Weet je zelf nog weinig (of misschien wel niets) van pensioenen?

Geen nood! Je collega’s binnen én buiten de communicatieafdeling helpen je graag.

Dit is jouw rol

Als communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor een aantal pensioenfondsen in jouw portefeuille. Je werkt nauw samen met de senior communicatieadviseur en schakelt daarnaast met veel collega’s binnen AZL om zaken te regelen of uit te zoeken.

Je adviseert pensioenfondsen op het gebied van communicatie en bent verantwoordelijk voor de relatie, de uitvoering én de omzet.

Je werkt communicatieplannen uit met de nodige visie en creativiteit. Schrijven, redigeren, interviewen, maar ook het vertalen van inhoud naar visuele content, het briefen en aansturen van externe partijen en het organiseren van activiteiten behoren tot jouw brede werkveld.

Daarnaast denk je mee over wat nieuwe pensioenontwikkelingen betekenen voor de communicatie aan deelnemers en werkgevers van pensioenfondsen.

Je volgt pensioenontwikkelingen op de voet en snapt de impact daarvan op communicatie.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde HBO- / WO-opleiding in communicatie of vergelijkbaar en minimaal 3 jaar werkervaring in een communicatiefunctie.

Complexe materie zet je makkelijk om in heldere, aansprekende tekstuele en visuele verhalen. CMS-systemen kennen voor jou geen geheimen, net zo min als het werken met andere online tools.

Je beschikt over adviesvaardigheden, kan mensen overtuigen en enthousiasmeren. Je hebt een talent voor organisatie en planning en kunt goed prioriteiten stellen.

Je schakelt graag met verschillende mensen in een dynamische omgeving en bent ambitieus en leergierig. Dit combineer je met een teamspelersmentaliteit, veel lef en de ambitie om het verschil te maken.

Ervaring in de pensioensector of de financiële wereld is meegenomen.

Wat wij jou te bieden hebben

We houden bij AZL van korte lijnen, van een informele sfeer en van aanpakken. Verder krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en je te blijven ontwikkelen.

AZL heeft een eigen cao en onze arbeidsvoorwaarden en onze salarissen zijn uitstekend. Denk hierbij aan een vaste eindejaarsuitkering, 26 verlof- en 16 ATV-dagen en flexibele werktijden.

Je hebt ook de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden te ruilen : meer werken of juist meer verlofuren? Dat kan. We werken hybride.

Dat betekent dat we op kantoor en vanuit huis kunnen werken.

Heb je er zin in?

Herken jij je in deze omschrijving? Stuur je motivatie met cv naar solliciteer azl.eu. Vergeet niet om in de mail bij het onderwerp het vacaturenummer (2226) en de naam van de functie communicatieadviseur pensioenfondsen te vermelden.

Reageren kan tot en met 10 mei 2022. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Mylène Caris (Manager Marketing en Communicatie) via 06-46489132 of mylene.caris azl.eu.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier