Docent BWI
Maandag
Groningen, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Help jij jouw leerlingen het huis van de toekomst te bouwen? Als docent BWI is deze functie jou op het lijf geschreven!

Als docent BWI heb jij kennis van alle fases van het bouwproces : van het ontwerp tot product en van fundering tot dak. In dit beroepsgerichte vak leer jij de leerlingen de basiskennis van het timmeren, metselen, schilderen en ontwerpen.

Jouw lessen zijn gericht op de praktijk maar je weet de theorie erachter ook duidelijk uit te leggen aan de leerlingen. Daarnaast weet jij een veilige werkomgeving te creëren door ze te leren hoe ze gereedschap en machines moeten bedienen.

Ten slotte is het belangrijk dat je dat je empathisch vermogen en affiniteit hebt met de doelgroep hebt.

Functie eisen

 • Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid of bent hiervoor in opleiding
 • Je hebt aantoonbare werkervaring of stage ervaring binnen het Voorgezet Onderwijs
 • Beschikbaar vanaf 0,3 fte
 • Toe aan een nieuwe uitdaging en zie jij deze functie wel zitten? Laat het mij dan weten via maruya.schotanus maandag.nl of bel mij op 06-12160355.

  Over het bedrijf

  Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week.

  Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in het onderwijs.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier