Productspecialist Mechanical
Cadix
Drachten
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Productspecialist Mechanical adviseer en ondersteun jij klanten over ontwerp- en engineeringsprocessen waarbij gebruik gemaakt wordt van Autodesk Inventor.

Je geeft advies over het optimale proces om producten of machines te ontwerpen en tekenen in Inventor. Je adviseert klanten en vertaalt dit naar concrete oplossingen.

Hierbij zorg jij ook voor de implementatie en de bijpassende trainingen. Je zet je kennis en ervaring in om Inventor en eventueel Product Data Management (Vault) oplossingen optimaal in te zetten bij onze klanten.

Verder verzorg je support en pre-sales werkzaamheden. Je hebt intensief contact met de klant en onderhoudt contacten met leveranciers voor de laatste ontwikkelingen in de markt.

Wat vragen wij van jou?

 • HBO werktuigbouwkunde werk- en denkniveau.
 • Kennis van en ervaring met Inventor.
 • Kennis van Autodesk Vault.
 • Enige jaren ervaring in een engineering- of designomgeving.
 • Je staat stevig in je schoenen, denkt mee, stelt je niet afwachtend op en wil de verwachting van de klant overtreffen.
 • Je kunt goed overzicht houden, bent analytisch sterk en werkt resultaatgericht.
 • Beschikbaarheid tussen de 32 en 40 per week.
 • Wij vinden het belangrijk dat je een teamplayer en analytisch bent. Je ziet proactief commerciĆ«le kansen en mogelijkheden en beschikt over inlevingsvermogen.

  Je kunt daarbij zelfstandig werken en weet mensen op een enthousiaste manier te overtuigen.

  Wat biedt Cadix jou?

  Cadix is een dynamische organisatie en stelt hoge eisen aan haar te leveren diensten en producten. Zo ook aan de kennis van haar medewerkers, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan persoonlijke ontwikkeling.

  Wij geven je de ruimte om te laten zien wat je kunt, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng. Ook stimuleren wij scholing om jezelf nog meer te ontwikkelen.

  Wij bieden je een veelzijdige- en uitdagende functie in een informele organisatie met doorgroeimogelijkheden en uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier