Begeleider wonen
De Twentse Zorgcentra
Losser, NL
21 uur geleden

Op Rondweg 32 wonen 6 cliënten in de leeftijd van 18 tot 63 jaar. De cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking.

Doordat ze allemaal een wat hoger niveau hebben, zijn onze cliënten erg zelfredzaam. Ondersteuning in de ADL is hier dan ook niet van toepassing : we begeleiden en sturen aan.

We bieden de bewoners structuur en duidelijkheid in een huiselijke omgeving, waarin we werken met de Triple-C en Geef Me De Vijf methodiek.

Het leuke aan deze groep is het snelle schakelen : op deze groep vind je uiteenlopende diasnostieken. Op het ene moment begeleid je een 18-jarige LVB-cliënt, die een opleiding op het ROC volgt en een bijbaantje heeft, op het ander moment begeleid je een oudere, psychiatrische dame met borderline trekken.

Geen cliënt is hetzelfde, dus geen dag is hetzelfde. Het snel moeten schakelen is wat het werken op deze groep uitdagend, maar ook zo leuk maakt.

Door het bieden van nabijheid, duidelijkheid en voorspelbaarheid bied je een veilig leefklimaat waarin de cliënt kan groeien.

Natuurlijk gaat die groei niet altijd zonder slag of stoot. Bij alle cliënten komt gedragsproblematiek voor, dat zich kan uiten in agressie.

Dan wel verbaal, dan wel fysiek. Dit kan je vaak wel op tijd zien aankomen, mits je de cliënten kent, en dat leren kennen kost tijd.

Daarom vinden we het ontzettend belangrijk dat je tijd wil investeren in onze cliënten, om ze goed te leren kennen en hun vertrouwen te winnen.

We zijn op zoek naar een collega die fysiek en mentaal veerkrachtig en flexibel is en die beschikt over reflectievermogen.

Uiteraard is humor hierbij van belang, je weet situaties met een knipoog om te buigen.

We verwelkomen je graag in ons team van 9 professionals. De afgelopen maanden laten al onze cliënten een stijgende lijn in hun ontwikkeling zien, dat komt omdat ons team sterk staat.

Om de kwaliteit van de zorg te kunnen blijven waarborgen, willen we ons team ophogen naar 10 collega’s. Ben jij de persoon die we zoeken?

Wij vragen

 • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4.
 • Ervaring met LVB.
 • Wij bieden

 • Een afwisselende baan van 24 tot 28 uur per week. Het exacte aantal uren stemmen we graag met je af.
 • Een salaris van min. € 2.025,- / max. € 2.993,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.

 • Een jaarcontract, na 1 jaar zetten we bij goed functioneren je contract om naar vast.
 • Gesprekken

  Je kan reageren tot uiterlijk 26 september 2021. De datum van de gesprekken worden later gedeeld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier