Senior Consultant Logistiek | Zwolle
CBRE
Zwolle '- Overijssel, Netherlands
2 dagen geleden

Job ID 37741 Posted 05-Jun-2022 Service line Advisory Segment Areas of Interest Capital Markets, Sales & Leasing, Sales / Brokerage, Transaction Management Location(s) Apeldoorn '- Gelderland - Netherlands, Zwolle '- Overijssel - Netherlands Krijg jij energie van het maken van deals in het vastgoed?

Herken en verzilver jij kansen en ga jij graag met stalen neuzen de bouwplaats op? Dan zoeken we jou voor ons team! Wat ga je doen?

Je werkt in een professioneel en gedreven team dat zich primair bezig houdt met het adviseren van eindgebruikers enerzijds en vastgoedeigenaren anderzijds op het gebied van industrieel en logistiek vastgoed.

Jouw focus ligt op het verwerven van nieuwe opdrachten en het bedienen van bestaande relaties en opdrachtgevers in Noord Oost-Nederland.

Je zal voortdurend samenwerken met diverse collega’s van andere business units en maakt deel uit van een multidisciplinair team van specialisten.

Als adviseur ben je een waardevolle gesprekspartner voor je opdrachtgevers én je collega’s in de wereld van het logistieke en industriële vastgoed.

Je gaat proactief om met (markt)informatie. Je werkzaamheden bestaan verder onder meer uit :

 • Contact leggen met potentiële cliënten en huurkandidaten;
 • Het acquireren van nieuwe opdrachten;
 • Het initiëren van acquisitietrajecten en voeren van (her-) onderhandelingen met partijen;
 • Het analyseren van (markt)informatie en deze toepassen in je werk;
 • Het voorbereiden en geven van (strategische) presentaties aan (potentiële) cliënten;
 • Het schrijven van adviezen en het opstellen van projectinformatie(s), opdrachtbevestigingen en (huur- / koop)overeenkomsten;
 • Het opstellen van rekenmodellen.
 • Binnen CBRE zien wij grote kansen in de dynamische markt van het industriële en logistieke vastgoed. Wij hebben dan ook de ambitie om onze dienstverlening binnen de productie en logistieke sector nog verder uit te bouwen.

  Jij gaat hier een belangrijke initiërende en coördinerende rol in gaan spelen. Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in het bezit van een HBO- of WO diploma (bij voorkeur een bouwkundige, economische of financiële studie);
 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je hebt ook de nodige teamgeest;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent initiatiefrijk, ondernemend en je hebt een goed commercieel inzicht;
 • Je hebt een no-nonsens instelling, en hebt een uitstekend kwaliteitsbesef;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.
 • Dit hebben wij jou te bieden! CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien voor je verdere carrière.

  Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen.

  Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk.

  Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

  Over het team! Het Industrial & Logistics (I&L) team bestaat uit een team van ondernemende en enthousiaste adviseurs verdeeld over diverse disciplines.

  De afdeling is onderdeel van het Capital Markets team van CBRE. Het I&L platform bestaat uit Advisory & Transaction Services, Investment Projects, Tenant Representation, Occupier Services, Property management, Research, Valuations & Development services.

  Daarnaast maak je onderdeel uit van het regionale team in Zwolle, waarmee je de regionale vastgoedmarkt bedient. Zelfs op internationaal niveau wordt er nauw samengewerkt met collega’s uit het buitenland en kan er uit het enorme netwerk geput worden.

  Over CBRE Advisory CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt.

  We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

  Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy.

  In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

  Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Solliciteren?

  We zien je sollicitatie graag tegemoet! We verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen?

  Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment cbre.com of (020) 626 26 91.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier