Verhuizers - Den Haag
hetuitzendbureau.nl
Den Haag, Netherlands
11 uur geleden

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar sterke verhuizers die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan! Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar frisse, gemotiveerde kandidaten die het visitekaartje voor onze opdrachtgevers zijn.

Als verhuizer ga je aan de slag bij verschillende verhuisbedrijven. Met een team van ervaren verhuizers ga je aan de slag op verschillende projecten.

Dit kan bij zowel particulieren als projectverhuizingen zijn. Je bent er verantwoordelijk voor dat de verhuizingen servicegericht en kwalitatief goed worden uitgevoerd.

Vaardigheden : Klantvriendelijkheid

Wat vragen wij

Enige werkervaring in de verhuizingen

Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken

Fysiek in orde

Rijbewijs B + eigen vervoer

VCA diploma

In bezit zijn van een VOG

Wat bieden wij

Een uitdagende en zeer afwisselende functie, interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen het verhuisbedrijf.

Daarnaast ontvang je salaris volgens de CAO beroepsgoederenvervoer in overeenstemming met leeftijd en ervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Indien u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen wordt u in deze sollicitatie procedure niet meegenomen, maar staat u wel actief in ons bestand.

Vacature delen : Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier