BI Developer
Visser & Visser
Ridderkerk, NL
1 dag geleden

Complexe omgevingen vertalen naar heldere en inzichtelijke BI-dashboards : dat is een uitdaging die je maar al te graag wilt aangaan.

Jouw technische kennis en vermogen om innovatieve digitale oplossingen te bedenken zorgen ervoor dat de klanttevredenheid de maximale score behaald.

Ons team bij Growteq groeit, we breiden dat daarom graag uit met iemand die deze functie met beide handen aangrijpt.

Wat ga je doen?

Bij Growteq ontwikkelen we effectieve en innovatieve technologische oplossingen voor onze klanten. In jouw rol als BI Developer ben je actief bezig met het creëren van effectieve BI-dashboards voor onze klanten.

Je weet als geen ander het ontwerp naar een goed datamodel te vertalen, durft de lead te nemen in het design van het dashboard en communiceert zonder twijfel naar de klant waar je verbeteringen ziet.

En naast het ontwikkelen van dashboards ontwikkel je samen met onze architect ook effectieve oplossingen in Datawarehouses.

De projecten waar je aan werkt zijn veelzijdig en variëren van kleine uitdagingen tot complexe vraagstukken. Jouw rol is niet alleen achter je bureau code kloppen, juist in deze functie is klantcontact een belangrijk component.

We streven daarin altijd naar langdurige relaties met onze klanten en daar vervul jij een sleutelrol in. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het succes van ons werk.

Wie ben je?

Je werkt aan meerdere projecten tegelijk, dus het is belangrijk dat je over consultancy-skills bezit. Het lukt je om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en de gedrevenheid om elk project tot een succes te brengen.

Je communicatie-skills zijn on point : presenteren en tegengas geven richting klanten is geen probleem. Tot slot haal je ook plezier uit goede teamrelaties en ben je makkelijk in de omgang.

Jij ondersteunt je collega’s waar nodig en helpt ze wanneer een deadline niet wordt gehaald.

Waar kun je op rekenen?

Je komt terecht in een hecht team van 7 collega’s waar samenwerking centraal staat. Ieders succes is belangrijk, dus delen én vieren we dit met de hele groep.

De gedeelde passie van het team en de mooie oplossingen die ontstaan kun je voelen en bijna vastpakken. We zijn alert op kansen voor klanten en net zo belangrijk : voor onszelf.

We vinden teambuilding niet alleen essentieel op professioneel vlak, maar steken ook veel tijd in het team op een informele manier : er is veel plaats voor ontspanning en leuke dingen (ja we hebben een Playstation!) in de vorm van uitjes en een dagelijkse goede lunch.

Je eigen individuele ontwikkeling staat ook niet stil. Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling in de vorm van opleidingen die je uiteraard in onze tijd en op onze kosten kunt volgen.

Growteq : full service met aandacht

Growteq staat voor de passie die we collectief hebben voor Business Intelligence (BI), CRM en procesoptimalisatie. We helpen organisaties groeien door innovatieve technologische oplossingen aan te bieden.

Dat doen we samen, op basis van teamwork en onze gezamenlijke drive. We krijgen energie van organisaties die beter, sneller en succesvoller worden door onze oplossingen.

En we worden trots als we dezelfde groei bij onze collega’s zien. We werken niet alleen met volle overtuiging aan onze externe projecten, maar geven dezelfde aandacht aan de groei van ons team.

Dat vertaalt zich in collega’s die elke dag met plezier met hun dag starten, met elkaar sparren en uitdaging vinden in onze projecten.

Growteq is een zelfstandig onderdeel van Visser & Visser, in de afgelopen drie jaar twee keer uitgeroepen tot beste werkgever in de financiële sector.

Net als bij Visser & Visser zit het in onze aard om respectvol met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische dilemma’s om te gaan.

Zo houden we bijvoorbeeld ook in hectische periodes rekening met de mens achter de medewerker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier