Floor Manager l’Oréal Luxe (Den Haag)
L'OREAL GROUP
The Hague, Nederland
3 dagen geleden
source : Fashionjobs

L'Oréal Luxe biedt aanzowel mannen als vrouwen over de hele wereld een uitgebreide reeks vanprestigieuze en moderne internationale merken met een uniek karakter.

De merkenvan L'Oréal Luxe zijn bedoeld om de verschillende specialiteiten van luxueuzeschoonheid te promoten : huidverzorging, make-up en parfums.

Voor onze Luxe divisie zijn we op zoek naar een fulltime (40 uur) Floor Manager voor Lancôme, YvesSaint Laurent & Giorgio Armani Cosmetics werkzaam in de Bijenkorf in DenHaag.

 • Een marktconformsalaris;- Dertiende maand;- Vakantiegeld;- Bonus op behaaldesales targets;- Verschillendetraining (merk, sales, make-up);
 • Collectievezorgverzekering;- Een dynamischewerkomgeving in een internationale sfeer. Spreekt deze vacature je aan en ben jij een echte verkoper,solliciteer dan nu! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijsgesteld.
 • ProfielKandidaat Als Floor Manager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkseoperatie van de counters in de Bijenkorf in Den Haag.

  Je bent verantwoordelijkvoor het management en ontwikkeling van het team Beauty Advisors. Daarnaast benje verantwoordelijk voor het uitvoeren van een uitstekende klantenservice, hetcreëren van de presentatie, planning en uitvoering van alle promotieactiviteiten en inventarissen.

  Kwaliteit en service staan bij onze luxe merkenhoog in het vaandel. De klant staat centraal en moet zich speciaal voelen.

 • Wijbieden onze klanten een passend advies en nemen hen mee in de wereld van luxeen kwaliteit. De volgende eigenschappen zijn belangrijk voorde functie : - Je hebt minimaal2-3 eerdere managementervaring;
 • Je hebt minstens5 jaar ervaring in de retail. Cosmetica is een pré;- Je bent salesgericht en hebt ervaring met het werken met KPI's;
 • Je hebt sterkeleiderschapskwaliteiten en bent een team-speler;- Je hebt gevoelvoor de luxe merken;- Je hebttechnische kennis van de producten (make-up, skincare);
 • Je bentcommunicatief vaardig;- Je hebt zakelijkinzicht en commerciële ervaring;- Je spreektvloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent flexibelin werktijden (werken in het weekend en op koopavond).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier