Orderpicker Fulltime (dagdienst), Zaltbommel
Logistic Force
Zaltbommel, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij op zoek naar een logistieke en uitdagende baan voor de lange termijn en ben jij fysiek op orde? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn voor onze opdrachtgever uit Zaltbommel namelijk op zoek naar een orderpicker in dagdienst.

Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Zaltbommel zijn wij op zoek naar een orderpicker voor de lange termijn. Ben jij fysiek sterk, op zoek naar een uitdagende logistieke baan en werk jij graag in dagdienst?

Dan is deze openstaande vacature interessant voor jou! Lees snel verder en reageer direct!

WAT GA JE DOEN?

Onze opdrachtgever is een groot en professioneel bedrijf in de omgeving van Zaltbommel. Binnen dit bedrijf zijn ze op zoek naar een gemotiveerde en flexibele orderpicker.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van orders (aan de hand van een papieren picklijst), het in- en verpakken van producten, het verzendklaar maken van orders en het opgeruimd en netjes houden van de afdeling.

Dit alles gebeurt van maandag tot en met vrijdag tussen 9 : 00 uur en 18 : 00 uur of tussen 10 : 00 uur en 19 : 00 uur. Deze werktijden wisselen wekelijks en bij werkzaamheden na 18 : 00 uur heb je recht op aantrekkelijke toeslagen (+ 25% / + 50%).

Enige flexibiliteit met betrekking tot overwerk is in deze functie wel gewenst.

Het gaat om een functie voor de lange termijn en bij een goede prestatie behoort een contract bij deze opdrachtgever zeker tot de mogelijkheden.

WAT IS ECHT BELANGRIJK?

 • Enige logistieke ervaring is gewenst
 • Fulltime beschikbaar zijn
 • Flexibel met betrekking tot overwerk
 • Goede fysieke gesteldheid
 • Secuur zijn
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Uiteraard in geld, het uurloon voor deze functie bedraagt €10,42 bruto per uur. Daarnaast heb je op bepaalde tijden recht op toeslagen van 25% of 50% en onze opdrachtgever betaalt de reiskosten.

  Bij Logistic Force ben je geen nummertje. Jij maakt het verschil voor onze klanten en wij maken het verschil voor jou. Logistic Force denkt niet in problemen maar in oplossingen!

  We denken graag mee over jouw toekomst én investeren daar ook in.

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier