Stagiaire
Stichting Pink Ribbon
Bussum, The Netherlands
3 dagen geleden
source : Jobbely

Vacature : stagiair voor de fondsenwerving-afdeling

Startdatum : bij voorkeur juli / augustus 2014

Wil jij weten hoe het eraan toe gaat op de fondsenwerving-afdeling van een dynamische non-profit organisatie? Dan is dit je kans! Stichting Pink Ribbon is op zoek naar een stagiair voor de afdeling fondsenwerving.

Stichting Pink Ribbon

Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. Aandacht voor de borstkankerpatiënt van vandaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient.

Daarom financiert Pink Ribbon projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt.

Bedrijfsprofiel

Alle activiteiten van Stichting Pink Ribbon worden vanuit het kantoor in Bussum gecoördineerd door een zeer gepassioneerd team van 11 medewerkers en 120 vrijwilligers.

Onze bedrijfscultuur is te typeren als jong, dynamisch en no-nonsense. Verder is iedereen zeer betrokken, gepassioneerd en gedreven.

Omschrijving stageplaats

Voor onze afdeling Fondsenwerving zijn wij op zoek naar een energieke, doeltreffende en leergierige stagiair(e). Je bent eerste contactpersoon voor particulieren en bedrijven die in actie willen komen voor de Stichting, en ze nog sterker aan de Stichting verbinden.

Je bent betrokken zijn bij alle andere fondsenwerving activiteiten. Het is een zelfstandige stageplaats. Enige werkervaring is daarom gewenst.

Fondsenwerving team

De inkomsten van Pink Ribbon worden gevormd door een bijdrage van de Vriendenloterij, partnerships met bedrijven zoals C&A, Bruna en PostNL, giften van donateurs, acties van particulieren en samenwerkingsverbanden met (sport)evenementen.

De afdeling Fondsenwerving (5 collega’s) zorgt voor de continuïteit en de groei van inkomsten die noodzakelijk zijn om de doelstellingen van de Stichting te kunnen verwezenlijken.

Stuur voor 31-07-2014 een motivatiebrief en CV Rupert Springfield, rupertspringfield pinkribbon.nl.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs *
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier