Monteur zonnepanelen - Oldenzaal
Effect Personeelsdiensten
Oldenzaal, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als monteur zonnepanelen werk jij samen met je collega's aan kleinere projecten in de Achterhoek. Hierdoor heb je veel afwisseling in de werkzaamheden die je verricht.

Jij richt jouw op het installeren van complete systemen voor de zonne-energie.Tot jouw werkzaamheden behoren het aanleggen en installeren van zonnepanelen op schuine en platte daken en het aansluiten van zonnepanelen aan de meterkasten.

Je houdt je voornamelijk bezig met nieuwbouw, maar ook met renovatieprojecten.

Functie-eisen :

 • Je beschikt over een goede dosis technisch inzicht;
 • Je hebt geen last van hoogtevrees (de panelen bevinden zich immers niet op de begane grond);
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en je hebt vervoer voor woon-werk.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Je komt te werken voor een gemoedelijk familiebedrijf in de installatie- en elektrotechniek. Een groeiend bedrijf dat zich voornamelijk richt op duurzame energie-installaties voor particulieren, bedrijven, woningcorporaties en verenigingen.

  Het bedrijf scoort hoog met betrekking tot de klanttevredenheid. Heb je een gedreven werkmentaliteit net zoals de rest van je toekomstige collega's?

  Dan maak je hier kans op een vaste aanstelling ! Deze opdrachtgever zorgt er samen met jou voor dat je doorgroeit . De persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers staat centraal.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier