Teamleider Magazijn
Aldi
Roosendaal, NL
2 dagen geleden

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud : wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat.

Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de Distributiecentra. Hierbij hebben we 3 nieuwe collega’s nodig. Gedreven mensen die de vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.

Als Teamleider Magazijn bij ALDI geef je leiding aan een team van medewerkers in ons magazijn. Samen met je 2 andere collega supervisors zijn jullie verantwoordelijk voor een correcte orderpicking en efficiënte inzet van interne transportmiddelen.

Een resultaatgerichte kartrekker, die beschikt over een natuurlijk organisatietalent. Daarbij ben je flexibel inzetbaar en weet je dat een magazijn ook draait in de weekenden en feestdagen.

De klant kan elke dag weer op ons rekenen en daar zet jij je voor in. Je bent bereid om in wisseldiensten te werken (dag- en avonddienst) en in de weekenden.

 • Je hebt een MBO4 opleiding afgerond, bij voorkeur op gebied van logistiek, distributie en magazijn.
 • Je beschikt over 1 á 2 jaar leidinggevende ervaring en wil je hier verder in ontwikkelen.
 • Je hebt enige kennis van en ervaring met orderverzameling- en distributieprocessen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent stressbestendig en flexibel.
 • Je bent een Teamplayer.
 • Logistieke ervaring in de foodindustrie is een pré.
 • De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen.

  Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst.

  Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

  Als Teamleider Magazijn bij ALDI heb je het goed voor elkaar. Je treedt rechtstreeks bij ons in dienst bij een financieel erg gezond bedrijf.

  We bieden een afwisselende functie met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

  ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

  Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze carrière pagina.

  Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http : / / www.aldi.nl / verantwoord .

  Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier