(leerling) Installatie monteur
Luba
Venhuizen, NL
5 dagen geleden

De ene keer sta je midden in een drukke stad, dan langs de kant van de snelweg en als het weer kan op een festival terrein.

Je zorgt ervoor dat de camerasystemen worden geplaatst voor verkeersonderzoeken en beveiligingsdoeleinden. De eerste periode loop je mee met een ervaren monteur die je alles uitlegt over de werkzaamheden.

Zo leer je alle kneepjes van het vak en kan je na een tijdje aan de slag als zelfstandig monteur die systemen kan plaatsen.

Het plaatsen van de camera's is grotendeels in Nederland maar ook in België en heel soms in andere EU-landen. Je ochtend begint op het hoofdkantoor waar je de camera's uit het magazijn inlaadt.

Dan ga je op pad. Je hangt een camera neer in de binnenstad van Amsterdam en rijdt dan door naar den Haag om een camera langs de snelweg te plaatsen.

Is er voor iemand extra beveiliging nodig dan plaats je ook een camera bij de woning. Ook bij de festivals hang jij camera's op.

Op de weg naar huis haal je nog even de camera op die je vorige week bij een bouwplaats hebt geplaatst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier