1e servicemonteur elektrotechniek Leiden
Heijmans
Leiden, NL
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Voor een storing aan b.v. licht- en krachtinstallatie, noodverlichting, brandmeldinstallatie, inbraak- en toegangscontrole installatie ontvang je een werkorder je op een tablet alles digitaal .

Jij bent dé troubleshooter die op locatie de storing 24 / 7 kan lossen. Vaak zelfstandig en indien nodig met hulp van andere collega’sof specialistische leveranciers.

Is het probleem verholpen? Dan meld je de storing af en informeer je de klant over de oplossing. Heb je nieuwe materialen nodig, dan bestel je die.

Ook voer je preventief onderhoud uit aan installaties. Eens in de acht weken heb je storingsdienst, dan ben je een week lang 24 uur per dag bereikbaar.

Er is een mogelijkheid om losse dagen met collega’s te ruilen mocht het op een bijzondere dag echt niet uitkomen. Met een vast team werk je voor een langere periode op één of meerdere locaties.

Waar jij het best tot je recht komt en met welk team jij de beste klik hebt, zoeken we samen uit!

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.400,00 en € 3.000,00 afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt jouw vragen.

 • Het beste en nieuwste gereedschap.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een smartphone, tegen een kleine meerprijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kleinmetaal.
 • Dit ben jij

  Een techneut in hart en nieren die storingen graag bij de bron aanpakt. Dankzij jouw technisch en ruimtelijk inzicht én je analytisch vermogen kom jij tot bestendige oplossingen.

  Daarnaast communiceer je vlot. Je weet de klant duidelijk uit te leggen wat er aan de hand is met een installatie. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau.
 • Aantoonbare ervaring met het beheer van complexe brandmeldinstallaties en hierdoor ook kennis er ervaring met diverse systemen van Siemens (zoals MM8000, Syntheso, Algorex.
 • Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.

 • Een rijbewijs B.
 • Jouw team

  Bij Heijmans Bouw & Techniek Leiden werken zo’n 130 collega’s aan de mooiste projecten en service- en onderhoudscontracten.

  Zoals het contract met de KLM en gemeente Den Haag. Op de afdeling Service en Onderhoud Leiden werk je samen met honderd vakmannen en -

 • vrouwen. Iedereen is benaderbaar en gefocust op ontwikkeling. De sfeer is gemoedelijk en al staat de klant altijd voorop;
 • ruimte voor gezelligheid is er zeker. Ook werktijden en doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar

  Werken bij Heijmans

  Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen.

  Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op.

  Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden.

  De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet.

  Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar?

  Dan zetten we snel vervolgstappen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Bert van Klaveren via 06 15233974.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier