Projectleider Klimaatinstallaties / W Installaties
WR
Werkendam, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Over de werkgever :

 • Wij zijn specialist op het gebied van warmte-installaties.
 • Ben jij een ervaren projectleider?
 • Heb jij ervaring met de installatietechniek?
 • Vaste baan : Projectleider Klimaatinstallaties W Installatie - Projectleider Klimaatinstallaties

  Wij zijn een gespecialiseerde Installateur en bieden een totaalpakket aan advies, ontwerp, installatie en nazorg, inclusief service & onderhoud.

  Kortom : een totale beheersing over het binnenklimaat. Bij ons gaat duurzaamheid en comfort prima samen!

  Bij ons werk je daarnaast met uitstekende vakspecialisten in de installatietechniek / warmtetechniek, met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

  Wat houdt de functie precies in? : Voor de vacature als Projectleider Klimaatinstallaties Werkendam W Installatie ga je het volgende doen :

 • De projectleider draagt de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder zijn / haar leiding en worden uitgevoerd.
 • Daarnaast zorgt de projectleider voor goede afstemming met de opdrachtgever. Is verantwoordelijk voor een efficiënte en rendabele uitvoering van projecten volgens opgegeven specificaties en planning.
 • Up-to-date houden van de benodigde vakkennis, zowel voor zichzelf als het bewaken van de opleidingen van de monteurs. Verzorgt de planning van benodigde inzet van personeel.
 • Tevens coördineer je de aanvoer van materialen en voert controle uit op de garanties van leveranciers.
 • Tijdens een project ben jij het aanspreekpunt voor opdrachtgever, monteurs, onderaannemers, inleenkrachten en andere belanghebbenden.
 • Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Projectleider Klimaatinstallaties, die past in deze rol. Functie-eisen :

 • In het bezit bent van minimaal een mbo 4-diploma, met de ambitie om aanvullende cursussen en of trainingen te gaan volgen;
 • Tevens heb je een VCA-vol certificaat hebt of je bent bereid om deze te halen;
 • in het bezit bent van rijbewijs B;
 • Ook is het van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Daarnaast is het belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt.
 • Je woont in de omgeving van Werkendam, Dordrecht, Rotterdam, Breda en Tilburg.
 • Wat je van deze werkgever uit Werkendam kunt verwachten : We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer.

  Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.

  WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro tot Euro Dit is per maand, een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris.

  Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering. Interesse? Solliciteer dan vandaag nog! : Naast de genoemde zaken kom je in deze sfeer meer tegen.

  Denk aan Projectleider Klimaatinstallaties Coördinator projecten, Projectleider of Hoofd projecten. Ook Senior projectmanager, aankomend Projectleider of Projectleiders zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

  Zo kan je ook Projektleider, Projectmanager en Projectcoördinator in dit werkterrein tegenkomen.De reisafstand woon-werkverkeer is belangrijk.

  De baan is in Werkendam vanuit Mierlo, Sint-oedenrode, Rijen, Oosterhout en Tilburg is dit goed te doen. Maar ook vanuit Haren, Vught, Deurne of Gilze is dit ok.

  En Heeze, Rijsbergen en Capelle zouden ook goed te doen zijn. Idem voor Boxtel, Best, NB of Ravenstein. Dan zijn er nog de woonplaatsen Alphen, Ransdaal en Bergen op zoom vandaar is de afstand ook goed.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier