Medewerker hulp bij het huishouden
ZuidZorg
5504 DK Veldhoven, NL
16 dagen geleden

Looptijd : 7 maanden met de mogelijkheid tot verlengingLeeftijd : 22 jaar of ouderVereiste : Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Mooi meegenomen : Ervaring in een soortgelijke functie

Dit ben jij

Je bent een vriendelijke en rustige persoonlijkheid die anderen graag helpt. Je begrijpt de situatie van ouderen en mensen met een beperking goed en vindt het fijn dat je hun leven een stukje makkelijker kunt maken.

Je overlegt samen met de cliënt en zijn of haar familieleden welke taken je op je neemt. Soms wil een cliënt ook zelf nog wat doen.

Dan overleg je samen hoe je de taken verdeeld. Hierbij houdt je rekening met wat de cliënt nog wel kan. Omdat je regelmatig over de vloer komt, bouw je al snel een vertrouwensrelatie op.

Je biedt een luisterend oor en stelt de cliënt op zijn gemak. Natuurlijk ben je tevreden als het huis weer op orde is. Maar jouw dag kan pas echt niet meer stuk als de cliënt dankzij jou een leuke dag heeft.

Wat je doet

 • Je doet huishoudelijk werk zoals stofzuigen, badkamer schoonmaken en was opvouwen.
 • Je bent een gezellig contact voor de cliënt. Je biedt een luisterend oor en neemt even tijd voor een praatje.
 • Je maakt deel uit van een klein zelfstandig team. Je plant en regelt je werk zelf.
 • Wat je van ons kunt verwachten

 • De vrijheid om je werk zelf te plannen en te organiseren.
 • Marktconform salaris; salarisschaal FWG 10 volgens de CAO VVT
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier